2777
2789

والا بیشتر خودتو ضایع کردی.هم شعورتو زیر سوال بردی هم عقلتو که اعلام کردی با کسی بسیار پایین تر از سطخ خودت ازدواج کردی.دیگه نگم فرهنگتو چجوری نشون دادی با تحقیر شوهر و خواهر شوهرت.درکل ناراحت نباش دلش نشکسته فقط حرص خورده😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خونه  خودم بود افطار نموندرف

بدتر...توزمین خودی میزنی؟؟؟؟

خدایی چطوراین حرفارومیتونستی بزنی؟تازه یه جمله هم نبودبگم فکرنکرده گفتی یه عالمه بارشون کردی.پای بیچاره جاری روچراکشیدی وسط

حالامن اگه اینجوری پیشم بگن بلندمیشم میرم بی سروصدا

چقد اینا اینا می‌کنی.

از امروز پا در مسیر تغییر گذاشتم .خدایا خودت کمکم کن . دلم میخواد یه زن قوی بشم ک هیچ چیز و هیچ‌کس نتونه آزارش بده . یه زن شاد و پرانرژی .. اگه امضامو خوندی و مایل بودی یه صلوات برام بفرست تا به این خواسته بزرگم برسم .😘خدایا کمکم کن تو این مسیر ثابت قدم باشم .🙏 ۱۸ آذرماه ۱۳۹۹
تواین چن سال اولین بارم بود حقیقا بیان کردم چون کلی تیکع شنیده بودم انگار یادشون رفته بود یکم اختلاف ...

اختلاف طبقاتی و بالابودن شما از لحاظ مالی برتری شما رو نشون میده؟😕

این کارتون اشتباهه🙁

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫
همیشه بابام پشتم بود افتخاراتم بابامه .بعدش حس کردم ناراحت شد گف اره راس میگی باباتوزندگی دخترتاثیرز ...

خیلی فخر فروشی میکنی💔

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫
همیشه بابام پشتم بود افتخاراتم بابامه .بعدش حس کردم ناراحت شد گف اره راس میگی باباتوزندگی دخترتاثیرز ...

اسی واقعا متاسفم برو ازش عزر خواهی کن 😔 

اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍
دقیقن منم این غرور و فخر رو داشتم البته بچه بودم ۲۰ سالم بود خدا همه چیمو ازم گرفت

اشکال نداره عزیزم مهم اینه که خودت به زشتی کارت پی بردی و پشیمونی و آفرین به تو که متوجه شدی، در توبه بروی همه بازه، به درگاه خدا توبه کن و رحمتشو دست کم نگیر تا خدا دوباره همه چی بهت بده❤️

.
تمام حرفات واقعن زشت بوده مثل این میمونه شوهرت پیش مادر و خواهرت بگه زن من خوشکل نیست...وقتی میرم ...

نه اخه منوداشت باجاریمم یکی میکرد یبارتوعید حرف زیادهرخواهی افتاد اون یکی خاهرشوهرم توخیلی زیاده خواهی مثل جاریت .شوهرخاهرشوهرم گف بازاین چیزایی میخادک خونه باباش داشته ولی جاریش چی

اشکال نداره عزیزم مهم اینه که خودت به زشتی کارت پی بردی و پشیمونی و آفرین به تو که متوجه شدی، در توب ...

ممنونم😘😘😘😘😘😘😘😘

بله شکر خدا که متوجه شدم

واسه همین اصلن غصه چیزایی که از دست دادم نمیخورم

اول چون دیگه خیلی بیشتر قدر چیزایی رو میدونم که بدست میارم

این اخلاق بدمم گذاشتم کنار

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟