2777
2789

بهم اره توقانع نیسی اینا مثل جاریت شما خداروشاکرنیسین من عقده ای نیسم ب داشته هام شکرمیکنم ولی شما ن گفت تواینجوری.(وضع مالی همسرم خوب نیس زیادمدل ماشین اینا)منم گفتم چنبارخاستم برم پیش دوسام ب شوهرم گفتم چندمتر جلوترپارک کنه دوسام نبینن ماشیو.گفت اره شماره اینجوری هم جاریت هم تو.گفتم منوبااون یکی نکن جاریم توجایگاه من نیس ک گف یعنی چی گفتم من از چ خانواده اون ازچ خانواده ای اومده گف منظور گفتم وضع مالی ما خوبه من عادت ب اینجورماشین این خونه هانداشتم اون مال اوناهم مثل شماس مادرشوهرم گف ن وضع مالی اونام خوبه گفتم توخونه توفلان شهرک پایین شهرچیزی نیس تواونوبابابای منک چن تااپارتمان ملک خونه زمین دارع مقایسه میکنی مدل ب مدل ماشین داره کم اوردن گفتن ن الان توباید وضع مالی شوهرتوبگی گفتم من بااون کاری ندارم و ادامه.....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو که اینقدر خوبی با یه شاهزاده ازدواج میکردی نه با این آقا که از ماشینش خجالت بکشی

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

چقدر رفتارت زشت بوده

نداریشونو چماق کردی کوبیدی فرق سرشون😑😑😑

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

خب

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

تمام حرفات واقعن زشت بوده

مثل این میمونه

شوهرت پیش مادر و خواهرت بگه

زن من خوشکل نیست...وقتی میرم پیش دوستام نمیبرمش خجالت میکشم

من خونه خودمون همه زنا خوشکلن

البته خواهر شوهرت حق داشته واقعن نارحت بشه

بعدم مگه همسرت شریک زندگیت نیست

با کوچیک کردن اون خودتم کوچیک میکنی

با کوچیک کردن جاریت فقط نشون دادی واقعن بهش حسودی میکنی

چون لزومی نداره وقتی کسی برات مهم نیست انقدر سعی کنی کوچیکش کنی

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟