2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 66 پست
خخخخ دیروز یکی از نی نی سایتی ها حساب کرد اگه حامله باشم یا 6 هفتمه یا 7

منم موقع اقدام مثل تو‌میشدم.راحت ده روز عقب مینداختم.یبار شد چهارده روز بی بی زدم‌مثبت شد.رفتم آزمایش دادم شش هفتم بود.ولی سریع برو دکتر تا آزمایشای بارداریو‌بنویسه برات که اگه مشکلی داشتی زود درمان شی.

من کم کاری تیروئید گرفتم دارو مصرف میکنم.تو هم زود برو دکتر

منم موقع اقدام مثل تو‌میشدم.راحت ده روز عقب مینداختم.یبار شد چهارده روز بی بی زدم‌مثبت شد.رفتم آزمای ...

کسی نیس ببرتم ن بابام ن همسرم همسرم میخواد هنوز 20 روز دیگه بیاد

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کیست داشتم بیبی زدم مثبت نشون داد بعد عفونتتو درمان کن بعد اقدام

یعنی مثبت کاذب بود؟؟؟ نمیدونم فکر نکنم کیست داشته باشم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
علایم فقط 20 روزه ترشح سفید میاد 10 یا 12 روزه عقب انداختم ولی چند ماهه کلا پریودام منظم نیس یه بار ...

ترشح سفید یعنی مثل آب یا نه سفید مثل لوسیون

راستی مبارکه😊😊😊

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
ترشح سفید یعنی مثل آب یا نه سفید مثل لوسیون راستی مبارکه😊😊😊

سفیده فقط اینو میدونم🤣

ترشح سفید یعنی مثل آب یا نه سفید مثل لوسیون راستی مبارکه😊😊😊

میگم امکان داره بی بی اشتباه باشه؟؟؟ 

نه عزیز این دوسه ماه عقب مینداختی داشتی رحمت اماده میشد برای بارداری من خودمم همین طوربودم

سلام عزیزم منم پریودام خیلی نامنظم هس ولی این ماه دو روز جلو انداختم یعنی پریودم اولین فروردین بود باز دوباره۳۰فروردین پریودشدم یعنی رحم داره آماده میشه یانه؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
مطمئن باش صد درصد مثبت بارداری

امکان داره کیست باشه؟؟؟ حتی نمیدونم کیست دارم یا ن

یعنی مثبت کاذب بود؟؟؟ نمیدونم فکر نکنم کیست داشته باشم

اره .خودت ننیتونی بری دوستا بیبی چک بگیر تست کن بعد مطمعن شدی بتا بده

برای شفای خواهرکوچیکم دعا کنید انشالله حاجت روا بشید بحق همین شبهای عزیز😔🥺
اره .خودت ننیتونی بری دوستا بیبی چک بگیر تست کن بعد مطمعن شدی بتا بده

امروزم میخوام یه بی بی بزنم ببینم اون چی میشه اگه اونم مثبت باشه یعنی مطمین میشم ک حاملم

سلام عزیزم منم پریودام خیلی نامنظم هس ولی این ماه دو روز جلو انداختم یعنی پریودم اولین فروردین بود ب ...

اره عزیز جلوعقب میندازیم رحم اماده میشه برای بارداری

یه چیز بهت بگم خودتو بزن توبیخیالی اصلا فکر باردارینکن سری ترباردارمیشی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲