2777
2789
عنوان

بعد از ۹ سال بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 37 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشحال شدم عزیزم انشاالله بسلامتی 😍لطفا برای داداش منم دعا کنید نزدیک ۱۵ ساله ازدواج کردن بچه دارنم ...

ان شالله که به زودی زودی بچه دار بشن. ممنون عزیزم😍

با خدا باش پادشاهی کن😎

عزیزم ترو خدا تروخدا تروخدا تروخدا برا خواهرمنم دعا کن اینسری ای وی اف میکنه مثبت بشه 

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده

انشاءالله صحیح وسالم بغلش کنی حال الانتو خریدارم شدیدا

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده
عزیزم ترو خدا تروخدا تروخدا تروخدا برا خواهرمنم دعا کن اینسری ای وی اف میکنه مثبت بشه 

عزیزم خدابزرگه منم ای وی اف کردم و جنین داشتم میخاستم چن ماه دیگه برم اما خدا معجزشو نشون داد. امیدتون به خدا باشه😍😍😍

با خدا باش پادشاهی کن😎

منم یه چی تو دلم میگه این ماه باردارم🥰

مبارک باشه دوست عزیزم 🥰🥰🥰

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔