2777
2789
عنوان

بعد از ۹ سال بی بی چک مثبت

387 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من ۴ روزه کرونا گرفتم و ۱۵ روز پریود عقب انداخته بودم امروز بی بی چک گذاشتم مثبت شده باورم نمیشه بعد ۹ سال ناباروری . الان تکلبف ای داروها که استفاده میکردم چی میشه ؟الان اصلا باورم نمیشه نمیدونم چرا اصلا بی بی چک گذاشتم همیشه عقب مینداختم اما هیچوقت بی بی چک نمیزدم ولی ایندفه انگار خدا به دلم انداخت

با خدا باش پادشاهی کن😎

معجزه خداست دیگه

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارکهههه انشالله ب دل خوش ...

دارو مصرف نکن از دکتر بپرس

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

فقطو فقط معجزه دوماه پیش بعد هفت سال برامنم معجزه شد خداخیلی بزرگه وحکیمه درست توی اوج ناامیدی معجزه شونشونم داد

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم