متاسفم نه برا شما تنها برا کل جامعم که ب امثال ماها آموزش داده بچه بیار ک زندگیت محکم شه بچه دومو بیار ک بچه اولت تنها نباشه بخاطر بچت مجبوری بسازی ولی...
تعهد ک مهم ترین بعد رابطس رو نه به مرد نه به زن آموزش نداده
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ی خانم ک بخاطر بی فکری ی تماس با دوست پسر زمان مجردیش داشته دلیلشم کمبود محبت بوده
ما ایرانی ها خیلی خودخواهیم.کاش اول ب ی جایی و به ی بلوغ فکری برسیم بعد بچه بیاریم که مبادا روزی بگه مامان چرا منو ب این دنیا اوردی چون اون موقع هس ک با حرفش اتیش میگیریم چون ما مسیولش بودیم
خدا همه رو به راه راست هدایت کنه سریال مزرعه قلب ها رو ببینید تو شبکه منوتو پر از درسه آقاهه آخر شب بعد ا خوابیدن بچه ها اومد نشست به خانمش گفت ما نمیتونیم با هم زندگی کنیم چون من با یکی دیگه آشنا شدم نذاشتن بچه ها چیزی بفهمن جدا شدن اقاهه هم میومد بچه ها رو میدید و میرفت در کمال ارامش ...اوووف کی فرهنگ ما مثل اینا میشه اگه میخوایم بریم با یکی دیگه اول رابطمونو با طرف مقابل تموم کنیم
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خدا همه رو به راه راست هدایت کنه سریال مزرعه قلب ها رو ببینید تو شبکه منوتو پر از درسه آقاهه آخر &nb ...
خیلیم آموزنده نیستا
اون آقا تو رابطه بوده و بهش تعهد داشته و در همون حین بایکی دیگه آشنا شده
درستش اینه ک اگر مث این خانم از همسرت راضی نیستی نگی بخلطر بچم مجبورم بسازم
جدا بشی و بعد بری با یکی دیگه
بنظرم ما ک تو زندگیش نیستیم نباید راجبش حرف بزنیم راهنمایی و کمک کردن به افراد خیلی خوبه ولی نباید ...
قضاوتش نکردم برا جامعه متاسفم ک تعهدو بهمون آموزش نداده