2789

کسی بود منم لطفا لایک کن

بعید میدونم کسی باشه

بیشترشون الکی میگن حس ششمی هستن😒😒😒

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حسم میگ یه ادم بارفتار خشک هستی ک گاهی از این خشک بودن خودتم اذیت میشی  شایدم کلا دارم چرت میگ ...

تو خودتم اصلا نمیدونی حس ششمی هستی یا نه😐😐😐

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
حستو درمورد منم بگو

حس ششم خاصی.ندارم ... رو ب پایینه حسم خخخخ انچنان قوی نیست

حس میکنم یه ادم با افکار زیاد هستی و هعی توی تصوراتت سیر میکنی و بلند پروازی .. توی تصمیم گیریا هوشیارانه عمل میکنی و ادم هولی نیستی ک زود تصمیم بگیری و تمام .. خیلی روی تمیزی و اینا حساسی و مرتب و جمع و جوری و جینگیلی جات دوست داری

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
من ک گفتم حس ششمم قوی نیست یه چیز ضعیف رو ب پایین . حدس زدم حالا😲دعوام نکن عزیزم😂

باشه 😁😁😁