2777
2789
عنوان

شوهرم سرده

447 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها خوبید؟ 

حالم خوب نیس  ی چند روزیه 

منو شوهرم با علاقه با هم ازدواج کردیم البته من واقعا دوسش داشتم اونو نمیدونم قرار بود بعد از ازدواج من کمکش کنم بتونه ی مغازه برا خودش بزنه 

کلا خیلی دوست داره روی پای خودش باشه 

من از خانواده پدریم کم کسیری ارث بردم و بهش دادم ولی اونقدی نبود ک بشه مغازه زد از اون روز به بعد کم کم باهام سرد شد البته من خودم سرکارم خیلی کمک خرجشم شوهرمم سرکاره و تقریبا حقوقش خوبه من ۱۹سالمه و اون۲۵ الان واقعا نمیدونم چیکار کنم ما تو عقدیم و خونه ای مادرشوهرم زندگی میکنیم دلم میخواد برم خونه مادرم اینا چون اینجا خیلی حرف میشنوم هر چند ک بشوهرم میگم حرفاشونو ولی میگه درست میشه

اخه تا کی نه کمکون میکنن عروسی بگیریم نه خونه 

نه حتی ی تیکه طلا برا من نگرفتن ماهانه داریم خرجمونو میدیم تو خونشون ...دردای من تمومی نداره هم سردیه شوهرم بهم فشار اورده هم دخل و خرجمون 

از طرفی شوهرم ی مدت شربت متادن مصرف میکرد الان ب خواست خودش ترک کرده از وقتی ترک کرده کلا رفتارش عوض‌شده تند شده بد اخلاق میترسم بهاش حرف بزنم ...دلم میخواد برم خونه مادرم ولی اجازم نمیده میگه هرجا شوهرته توهم باید اونجا باشی...معلومم نیس کی عروسی بگیریم😔بچه ها من خیلی محبتش میکنم بهش میگم چرا ی خورده محبت نمیکنی چرا قربون صدقم نمیری میگه تو درکم نمیکنی!!!اخه درک چی کنم؟؟؟؟یک زن مگه از شوهرش چی میخواد جز خوشبختی و ارامش😔

ر ی د م تو عشق بابا بردار برو خونه مامانت  مگ جا نداری تو که هنوز عروسی نکردی هییییشکییی برات پدر و مادرت نمیشه.. شوهر عنتم بوی پول ب مشامش خورده بود ک باهات خوب بود ناراحت نشوولی برو خونه مامانت بگو مث عقدی هاااا هرروز عصر بیا دنبالم شبم میرم خونه مامانم تا زمانی ک معلوم شه تاریخ عروسی .. با این حساب فک میکنم باکره هم نباشی الان درسته؟ 

چی بگم عزیزم.بدتر از هر چیزی متادون بود و البته کمک کردن در دوران عقد.

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم خیلی رو دادی بهشون الآن عقدی اجازه نداری بری پسفردا عروسی کنی چی،هم کمک خرج هستی هم سرده شوهرت ،ببخشید دقیقا الآن دلتو به چی خوش کردی؟بنظرم درآینده حتما پشیمون میشی که امروز انقدر به دل شوهرت راه میای

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

خوبی بیش از حد نتیجش اینه دیگه تو هم مثل خودش رفتار کن ببین چیکار میکنه بالخره اونم باید به فکر بیفته🙄😶 تو این مواقع متاسفانه باید خودتو بزنی به بیخیالی وقتی رفتارتو ببینه بیشتر به خودش میاد تا غر زدنا و محبتای بیش از حد 

فکر کنم خیلی رو دادی بهشون الآن عقدی اجازه نداری بری پسفردا عروسی کنی چی،هم کمک خرج هستی هم سرده شوه ...

من مواقعا دوسش دارم شاید باورتون نشه هر چی حقوقم میگیرم میدم قسطو بدهکاریاش ...دلم نمیاد اصلا ولش کنم ی روزم که میرم خونه مادرم اینا دلم براش تنگ میشه اعصابم خورده اصلا این وسط ی چیزی بده ی چیزی جور نیس واقعا نمیدونم چیه

اها ولی بازم دلیل نمیشه عزیزم روبدی ‌‌..بعدش چجوری خانوادت عقدین بهت ارثیع دادن؟

بابام دوتا خونه داشت ک یکیشو داد ب داداشم یکیشم داد به منو خواهرم منو خواهرمم فروختیم 

من مواقعا دوسش دارم شاید باورتون نشه هر چی حقوقم میگیرم میدم قسطو بدهکاریاش ...دلم نمیاد اصلا ولش کن ...

منم همین حسوب نامزدم دارم ماهم باعشق ازدواج کردیم بخاطرشم کوتازیاداومدم ولی بایدمیرفتی خونه مامانت اینا ازاول ک اون مجبورمیشدبیاددیدنت