2777
2789
عنوان

بی ارادگی 😑

80 بازدید | 7 پست

من خیلی سست ارادم یه کاریو شروع میکنم وسطش ولش میکنم 😭😭

هرکاری

به نظرتون چطوری این عادت بدو ترک کنم

خیلی هم انگیزه دارم ولی بازم تنبلی غلبه می‌کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حتما

کتاب «خرده عادت ها» نوشته ی استفان گایز رو بخون. به اسم نویسنده دقت کن.چون دوتا کتاب خرده عادت ها داریم.

خلاصه اش اینه که یک یا دو عادت که میخوای در خودت ایجاد کنی رو انتخاب کن و براش یه حد لازم بذار.

مثلا من می‌خوام ورزش کنم که لاغر بشم. یا درس بخونم یا هرچی. یه کاری که به شکل احمقانه ای کوچیک باشه رو انتخاب میکنم. کاری که کمتر از یک دقیقه وقت بخواد. مثلا میگم هرروز سی ثانیه حرکت پروانه میزنم. یا سه تا طناب میزنم. آنقدر کوچیک باشه که اصلا نیاز به اراده نداشته باشه!!! 

و هر روز بتونی تحت هر شرایطی انجامش بدی.

مثلا برای درس، میگم روزی یک پاراگراف میخونم.

یه جدول ماهانه میکشم که سی و یکی خونه داشته باشه مثلا برای اردیبهشت. هرروزی که ورزشم رو انجام دادم، تو خونه اش تیک میزنم یا رنگش میکنم. 

حالا یه روز حال داری، میبینی رفتی ۳۰ ثانیه طناب بزنی، نیم ساعته داری ورزش می‌کنی. 

بدون اینکه به خودت فشار بیاری ها. یعنی نباید و نباید خودت رو گول بزنی. باید به همون ۳۰ ثانیه قانع باشی. مخصوصا قبل از اینکه شروعش کنی، میگی از خودم توقع ۳۰ ثانیه ورزش دارم و وقتی انجامش دادی دیگه میتونی تیکش رو بزنی. حالا اگه دیدی حال داری که ادامه میدی. اگه نه هم که، باز به هدف اون روزت رسیدی.

اینجوری وقتی یکماه مثلا هرروز تیک بخوره جدولت، ناخودآگاه اراده ات تقویت میشه.

البته کتاب، فوووق العاده است. حتما بخون. من خیلی خلاصه گفتم. کاملا دلیل میاره برات و به همه سوالاتت هم جواب میده. خوشخوان هم هست و روانه.