2777
2789
عنوان

خواستگاری

257 بازدید | 14 پست

سلام به همگی 

می خواستم بدونم که اگر دختری براش خواستگار بیاد و جلسه اول همدیگر رو بپسندن و قرار بر ادامه صحبت ها باشه ولی خانواده دختر اصلا پیگیری نمی کنند شما باشید چه برداشتی می کنید؟

یعنی پشیمان شدن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون منتظرن خانواده پسر پیگیری کنن

خانواده پسر پیگیری کردن و زنگ زدن چند بار

قرار بر تحقیق از پسر بوده که خانواده دختر اقدامی نمی کنند و خانواده دختر کرونا رو بهانه می کنند

اصولا باید خانواده پسر پیگیر باشن انقد اومدی نی نی سایت باورت شده دختری؟؟

من قبلش گفتم

خانواده پسر پیگیری کردن که قرار بر ادامه صحبت ها شده

برای خودمم نیست

خانواده پسر پیگیری کردن و زنگ زدن چند بار قرار بر تحقیق از پسر بوده که خانواده دختر اقدامی نمی کنند ...

خوب حتما شرایطش رو فعلا ندارن

ازشون بخواین یه زمان مشخصی رو تعیین کنن که شما تو همون تاریخ زنگ بزنی و جواب بخوای انقدر شمارو سر ندونن

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟
خوب حتما شرایطش رو فعلا ندارن ازشون بخواین یه زمان مشخصی رو تعیین کنن که شما تو همون تاریخ زنگ بزنی ...

همه این کارا رو کردن 

یعنی خانواده پسر زمان طولانی مثلا یه هفته برا تحقیق در مورد پسر و خانوادش معین کردن ولی خانواده دختره انگار بی خیالن و پیگیری نمی کنن

من که بهشون گفتم خودتون زنگ بزنید و کلا منتفی کنید 

همه این کارا رو کردن  یعنی خانواده پسر زمان طولانی مثلا یه هفته برا تحقیق در مورد پسر و خانواد ...

یه هفته که زمان طولانی نیس

من خانواده خودم از خانواده همسرم ۲۵ روز تا یه ماه زمان خواستن تا  تازه اجازه خواستگاری بدن 

اوناهم سر ۲۵ روز زنگ زدن و قرار بر آشنایی و خواستگاری گذاشتن

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟
2790
2778
2791
2779
2792