2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 45 پست
نه عزیزم خیالت راحت بارداری برا منم دعا کن 

انشالله حال دلت خوب باشه و به هر چی ارزو داری برسی و برات خاطره بشه

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
امکان داره ولی کمه

ببین اون خطی ک معلوم میکنه بارداری خیلی پررنگ تر از خط غیر باردار بود

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمعن باش بارداری چون منم تمام علایم شمارو داصتم مبارکه التماس دعا گلی انشالله بچهای سالم داشته باشی ...

انشالله همچنین❤️❤️❤️

انشالله حال دلت خوب باشه و به هر چی ارزو داری برسی و برات خاطره بشه

انشاالله منم از خدا میخوام بسلامتی زایمان کنی 

خدا هم به من یه نی نی سالم و صالح بده و دوباره مادر بشم

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
ببین اون خطی ک معلوم میکنه بارداری خیلی پررنگ تر از خط غیر باردار بود

ب نظرم تمایل داری منفی باشه😂خوب خواهرم ی آزمایش بده

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
برا منم دعا کنمامان بشم

انشالله هیچ زنی حسرت مادر بودنو نکشه انشالله دامن همه چشم انتظارا سبز بشه

ب نظرم تمایل داری منفی باشه😂خوب خواهرم ی آزمایش بده

خخخ اره اخه بچه اولم هنوز دوسالشه وای خدااااا

انشاالله منم از خدا میخوام بسلامتی زایمان کنی  خدا هم به من یه نی نی سالم و صالح بده و دوباره ...

فدات شم انشالله توهم یه روز میای عکس بی بی چک میفرستی❤️❤️

فدات شم انشالله توهم یه روز میای عکس بی بی چک میفرستی❤️❤️

انشاالله خدا کنه 🤲🤲🤲 با دعای شما دوستان خیلی کار خوبی کردی بچه هات باهم هم بازی میشن و بزرگ میشن شما هم کیفشو میبری 

خخخ اره اخه بچه اولم هنوز دوسالشه وای خدااااا

اگه مثبتم باشه تا دنیا بیاد میشه ۳ ساله ی از بده،یا حداقل ی بی بی دیگه هم بزن

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
اگه مثبتم باشه تا دنیا بیاد میشه ۳ ساله ی از بده،یا حداقل ی بی بی دیگه هم بزن

فردا صبح باز بی بی میزنم ازمایشو هنوز نمیتونم کسی نیس ببرتم

انشاالله خدا کنه 🤲🤲🤲 با دعای شما دوستان خیلی کار خوبی کردی بچه هات باهم هم بازی میشن و بزرگ میشن ...

منم برات صلوات فرستادم با هر لایک ایشالا ب همین شبای ماه رمضان سال دیگه بچه شیر میدی و روزه نمیگیری

فردا صبح باز بی بی میزنم ازمایشو هنوز نمیتونم کسی نیس ببرتم

😂😂😂بچه دوم چقدر غریبه😂😂😂من بچه پنجمم ببین سر من چی بوده

منم برات صلوات فرستادم با هر لایک ایشالا ب همین شبای ماه رمضان سال دیگه بچه شیر میدی و روزه نمیگیری

انشاالله عزیزم ممنون 💗💗💗💗

😂😂😂بچه دوم چقدر غریبه😂😂😂من بچه پنجمم ببین سر من چی بوده

دقیقا خخخخ بچه اول همین ک بی بی زدم رفتیم ازمایش خخخ