2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 45 پست
ن فقط تو خیلی بارداری  مبارکه

یعنی چی خیلی بارداری خخ

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا منم دعا کنمامان بشم

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

من فقط میدونم 2 خط ینی + 😐😂

خخخ

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
چ ریلکسی من بی بی مثبت شد ۱۵ مین بعدش تو آزمایشگاه بودم

امکان داره بی بی اشتباه بزنه

البته من ۴ سال منتظر بودم 

ن بابا من بچه اولم دو سالشه وای خداااا

یعنی چی خیلی بارداری خخ

گمونم باید آزمایشت بالای ۲۰۰۰باشی یعنی پنج شیش هفته ای ب بالا

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نه بابا اشتباه چی به این پررنگی 😍 مبارکت باشه  بخوشی انشالله  برا منم دعا کن تو این حا ...

انشالا برا همه نی نی سایتی ها دعا میکنم حال دلشون خوب باشه و ارزوهاشون خاطره شه براشون

گمونم باید آزمایشت بالای ۲۰۰۰باشی یعنی پنج شیش هفته ای ب بالا

احتمالا اگه حامله باشم 6 یا 7 هفتمه

امکان داره بی بی اشتباه بزنه

امکان داره ولی کمه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏