مثلا قبلا ۷هربرج میشدم بعد دوم شدم بعد ۲۷ ماه قبل ۵شدم والان که اول ماهه امشب سردرای خیلی وحشتناکی گرفتم سمت راست سرم مغزم خیلی درد میکنه و حالت تهوع دارم تروخدا بگید چیکارکنم دکترم رفتم پاپسمیرهم ۲بار تاحالا دادم چیزی نبوده
محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
حدودا ۲سال و نیم پیش یهو سردردای وحشتناکی گرفتم و همینطور که نشسته بودم حس کردم باید دراز شم رفتم دکتر مغز و اعصاب ام آر ای دادم توجواب ام آر ای نوشته کیست آراکنویید دارم و سینوزیتم نوشته ولی دیگه پیگیرنشدم😭روز به روزم بدتر میشم