2777
2789
هووو ب راحتییی من پرستار بخش جراحی زیبایی بودم ی چیای دیدممممم ...ولی اگ هممممه چی اوکی از آب دربیا ...

مثلا چیا  درست ازاب دربیاد

من از مرگ ومیرش میترسم

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هووو ب راحتییی من پرستار بخش جراحی زیبایی بودم ی چیای دیدممممم ...ولی اگ هممممه چی اوکی از آب دربیا ...

میشه ی کم ازتجربیاتت واسم بگی 

عمل لابیا پلاستی هم دیدی ک انجام بدن

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
میشه ی کم ازتجربیاتت واسم بگی  عمل لابیا پلاستی هم دیدی ک انجام بدن

اره داشتیم اونم. نسبتا راحت بود. زیاد دردسر نداشتن تا وقتی ک تو بخش بودن. بعدشم مراقبتای تو خونه داشت ک من خیلی اموزش ندادم و فک نمیکنمم سخت باشه

ولی ابدومینوپلاستی و لیپوماتیک سخت هس و واقعا مرررد میخاد 😑

اره داشتیم اونم. نسبتا راحت بود. زیاد دردسر نداشتن تا وقتی ک تو بخش بودن. بعدشم مراقبتای تو خونه داش ...

اونایی ک لابیا پلاستی انجام میدادن حس جنسیشون  ازبین نمیره

دکترا میگن ب کلیتوریس دست نمیزنن ولی  نمیشه اطمینان کرد

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
مثلا چیا  درست ازاب دربیاد من از مرگ ومیرش میترسم

ببین مهمترینش ندادن امبولی هس. برا بعضیا پیش اومد ک تکه ای از چربی وارد رگ هاشون شده و حرکت کرده و باعث سکته و مرگ شده. من با چشم دیدم چن موردو

و اینکه از نتیجه عمل راضی باشه ادم. بعضی دکترا نمیتونن خوش فرم درآرن حالا ب هر دلیلی

میگم اگ خطرش پیش نیاد و همونی ک بخای بشی ارزش داره

ببین مهمترینش ندادن امبولی هس. برا بعضیا پیش اومد ک تکه ای از چربی وارد رگ هاشون شده و حرکت کرده و ب ...

میشه س سوال بپرسم ازت مرتبط با کارتونه 

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
ببین مهمترینش ندادن امبولی هس. برا بعضیا پیش اومد ک تکه ای از چربی وارد رگ هاشون شده و حرکت کرده و ب ...

اصلا کاردرستی نیست بنظرم ادم با جانش بازی کنه

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
اونایی ک لابیا پلاستی انجام میدادن حس جنسیشون  ازبین نمیره دکترا میگن ب کلیتوریس دست نمیزنن ول ...

دیگه لایه هایی از کلیتوریسو برش میزنن . منم شنیدم اثر نداره. ولی احساس میکنم کمی کم بشه از میل جنسی. ولی میگم ک احساسه! مطمعن نیسم و چون بعدش مریضا رو ندیدم از نتیجش خبر ندارم

ببخشید بنظرتون چجوری میشه اشتها رو کنترل کرد من اصلا هیچ تعادلی توی غداخوردن ندارم و ۲۰ کیلو اضاف وزن دارم اصلا اراده رژیم ندارم

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
ببخشید بنظرتون چجوری میشه اشتها رو کنترل کرد من اصلا هیچ تعادلی توی غداخوردن ندارم و ۲۰ کیلو اضاف وز ...

باید ارادت قوی کنی وقتی دلت اندام نرمال و سلامتی میخاد

دمنوش های بخور ک اشتهارو کم میکنه. ورزش زیاد کن. ک حداقل بسوزونی کالری ها رو

میوه و گیاه خواری کن