2777
2789

توام دوسش نداشته باش😔

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری

هی خواهر مگه میشه ما زنا شوهرمونو دوست نداشته باشیم

بشین منطقی باهاش صحبت کن دلیلشو بپرس ، اگه بازم پوف پوف کرد عین خودش رفتار کن توام سرد شو

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

تمرین کن خودت، خودت رو بیشتر دوست داشته باشی.

تمرکزت رو از این موضوع بردار و سرت رو با یه چیزی گرم کن. 

البته که به ایشون هم صادقانه و نرمال محبت کن.

خودش میاد سمتت.

😔😔چی بگم منم خسته شدم

بهش محبت کن عزیزم واقعا شرایط برای مردا سخت شده منم واقعا دارم اینکارو میکنم شوهرم میاد انقد خستس ک زود می‌خوابه😔

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
بخدا پرسیدم میگ نمی‌دونم 

خسته شده بنده خدا بخاطر همینه

شاید فشار زیادی رو داره تحمل میکنه

مشکوک که نیست؟

2790
2778
2791
2779
2792