2777
2789
عنوان

همین الان بگید

118 بازدید | 14 پست

سوال شرعی داشتید درخدمتم

تروخدا دعام کنید 

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

من همیشه میگم خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر❤

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه تو نماز یک سجده رو فراموش کنیم حکمش چیه؟؟ یا رکوع رو فراموش کنیم ممنون میشم ج بدی

مرجعت کیه واینکه رکعت چندم شک کردی

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
سلام  اگر خانم و آقایی تا زمانی که محرم نشدند باهم حرف عاشقانه بزنن و بعد از چند ماه عقد کنن&n ...

خیر گناه بود وباید توبه کنن

حلیم باشکر یانمک؟

شکر😊

مرجعت کیه واینکه رکعت چندم شک کردی

رهبر

کلی میگم..(تو هر رکعت(

میگن رکوع جزو رکن نمازه

رکن نمازم عمدا یا سهوا فراموش بشه مگ نمیگن باطله🤔نماز

اما تو گوگل زده سهوا فراموش بشه میتونی سجده سهو بری

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
اگه تو نماز یک سجده رو فراموش کنیم حکمش چیه؟؟ یا رکوع رو فراموش کنیم ممنون میشم ج بدی

اگر بعد از رسیدن پیشانی به سجده و یا بین دو سجده، فرد یادش بیاید که رکوع نکرده است وظیفه اش چیست؟

جواب: اگر پیش از آن‌که وارد سجده دوّم شود یادش بیاید که رکوع نکرده است، باید برخیزد و بایستد و رکوع کند و پس از آن دو سجده را به‌جا آورد و نماز را تمام کند و  بعد از نماز احتیاطاً دو سجده سهو برای سجده زیادی بگزارد.