2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم ربط داره،،قصاوت، خوب یاد گرفتین جواب بدین

اه برو بابا اعصابمو خورد نکن ادای مذهبی هارم در نیار 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

استارتر ژلیشه فکر کنم🤔اگه ناخن هات مثل این باشه اون مدلی میشه

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
اگه میدیدین برخلاف دستورش عمل نمیکردین. نماز ستون دینه  ک با   اینکار قبول نیست.پس حا ...

عزیزم قرار نیس نظراتت رو به مردم تحمیل کنی و ناخن تو نیست که بگی و دخالت کنی 

ناخن خودشه و دلش میخواد 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
نه عزیزم من کاربر بی حاشیه سایتم اولین باره قطع شدم نمیدونمم چرا منتطرم بیان بگن🤣🤣🤣🤣

دیوین گرلم منم 

یادتون نمیاد؟

پس نشناختمت 

عیب نداره 

منم صدبار تعلیق شدم

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜