2777
2789
عنوان

یه خواب عجیب دیدم

92 بازدید | 11 پست

صبح این خوابو دیدم خواب دیدم یکی زنگ زد ب گوشی شوهرم بعد انگار ی گوشی پنهان داش ی نوکیای ساده قبلا داش الانم تو کمده خواب دیدم نوکیا زنگ خورد بعد من ج دادم ی دختره بود هنو صداش تو گوشمه بعد گف عشق نامردم کجاس من تو خواب اینجوری شدم🤨😐😐بعد گفتم شما گف من عشقشم مگه فلانی تو فلان کار نیس گفتم چرا اصلا تو شک بودم بعد تا میخورد شوهرمو زدم صدا اسب میداد تو خواب خلاصه گف نمیشناسم دیدم تو گوشیش سحر زندگیم سیوش کرده تو خواب شماررو حفظ کردم الان ۴رقم اخر یادم نمیاد هنو هس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد دوباره ب دختره زنگیدم هرچی سوال میمرسیدم حواب نمیداد اخرسرم شوهرم گف اره عاشقشم و فلان😐😐منم زنگ زدم پدرشوهرم ک بیا پسرتو جمع کن دوباره یه فصل کتکش زدم بعد از خواب بیدار شدم از صبحم باهاش سرسنگینم

بعد دوباره ب دختره زنگیدم هرچی سوال میمرسیدم حواب نمیداد اخرسرم شوهرم گف اره عاشقشم و فلان😐😐منم زن ...

بیچاره خوابه باباواقعی ک نیس😂😂😂البت میدونم حس بدیه منم تجربه کردم حالا خواب اینک خیانت کردی از خیانت دیدنم بدتره من یباردیدم خیییییلی حس بدی بود😩😩😩

بیچاره خوابه باباواقعی ک نیس😂😂😂البت میدونم حس بدیه منم تجربه کردم حالا خواب اینک خیانت کردی از خی ...

عاره حس بدیه ولی از عوارض نینی سایته چنبار میخواستم بپرسم تو سحر میشناسی ولی گفتم ب عقلم شک میکنه خدایی همه چیزش ب رویه نمدونم این چ خواب چرتی بود دیدم