2777
2789

من بابت یه مریضی خیلی اذیت میشم 

برا خوب شدنم نذر کردم ،،هفته بعد هم دیگ اخرین دکتریه که میرم😔به نظرتون شفا میگیرم؟؟ حستون میگه حاجتم چند ماه دیگ براورده میشه؟

کی بابا عرفان راضی میشه 

کی باهم دوباره اشتی میکنیم توروخدا جواب منم بدین😓🙂🥺😞🖤

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیسو فال گرفتی تاحالا؟

ایدام گیسو نیستم کاربری داد ب من

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

هیچ اعتقادی ندارم

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
کی بابا عرفان راضی میشه  کی باهم دوباره اشتی میکنیم توروخدا جواب منم بدین😓🙂🥺😞🖤

عزیزم هنوز آشتی نکردی؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
هفته اینده خوب نمیشی یکماهی گرفتاری هنوز

عزیزم من بچم سالمه؟؟  سالم بدنیا میاد مشکلی براش پیش نمیاد ؟؟؟همش استرس دارم چیزیش بشه

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت