2821
2789
عنوان

*****،تا آسمان

243 بازدید | 11 پست

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

@23f  f

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

نگران نباش.زیارت جامعه رو بخون و جز خالقت و اعمه و معصومین نه به هیشکه اعتماد کن تا زنده ایی و نه دلبسته بشو.و بدون به هر که اعتماد کنی و حس وابستگی و بخوایش برای خودت پشیمون می شی.

حالا دیگه غصه نخور و باقی عمرتو نه از دردات نه حرفات نه عمرتو وقف هیچکدوم نکن و بهشون وابسته نشو.

نبینم باز بری وارد رابطه های دوستی عمیق و توقع دار.

سطحی و گذری با همه باش جز اون ها.

اگر باز هوس دوستی و وابستگی کردی خودت خواستی چوبشو بخوری و بدتر میشکننت.

سربلتد و خداپسند باشی

التماس دعاااا

دردمندان را دوایی "السلام علیڪ یا صاحِبَ الزَّمان"

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوف ترسیدم🥴

اینا خطاب به من بود😥 چیکار کردم خودم خبر ندارم🥵

شوخی کردم😂😜

اره واقعا منم به این نتیجه رسیدم له هر کی ییشتر خوبی کنی کمتر تحویلت میگیره🥲 من عادتمه با همههه خوب باشم اما این خوبی اکثر اوقات یه طرفه است🥴😂(دوست پسر و این حرفا رو نمیگما 😂من اهل این جور چیزا نیستم 😂 کلی گفتم )

در رابطه با عکس اولی ، تا حالا خیلی از دوستامم فهمیدم ادای دوستی رو در میارن وگرنه ...😊 حتی دوست صمیمیم🤕 ولی خب به احترام همه این چند سالی که باهاش دوست بودم هنوزم به این دوستی ادامه میدم🥲

اقا از عکس دومی خیلی ترسیدم🤣متنش همراه اون عکس وحشتناک شده🤣

در رابطه با اخری از ته قلبم بهش ایمان دارم و همیشه همین ارزو رو میکنم چه برا بقیه چه برا خودم😊

اوف ترسیدم🥴 اینا خطاب به من بود😥 چیکار کردم خودم خبر ندارم🥵 شوخی کردم😂😜 اره واقعا منم به این ...

عزیزم یه لحظه فک کردم ناراحت سدی🥵

منم دوس پسر نداشتم و ندارم😁

عزیزم یه لحظه فک کردم ناراحت سدی🥵 منم دوس پسر نداشتم و ندارم😁

نه بابا🤣 فکر کردم دیگه شناختیم که😂 من با این چیزا ناراحت نمیشم بابا🤣

من اتفاقا خوشحال شدم تگم کردی 😊

من عادت دارم اولش شوخی میکنم بعد پایینش هم اعتراف میکنم شوخی بوده 🤣😜 بعد شروع میکنم مثل ادم جواب دادن🤣

من جواب هر عکس رو با ادمای دور و ور خودم دادم🤕🤣

ایول دیگه باور کنم به ایمان صد در صد رسیدم که همزادیم🤣

فقط مشکل الان اون جنه است🤣

پس از همزاد استفاده نمیکنم 

میگم یه روحیم در دو بدن😁🤣😜

تازه من چادریم 

تو یکی از تاپیکات دیدم تو هم دوست داری چادری شی😂

اقا وجه شباهت های زیادی داره بینمون پیدا میشه😜

فک کنم از لحاظ ظاهر هم کاملا مثل هم باشیم🤣

نه بابا🤣 فکر کردم دیگه شناختیم که😂 من با این چیزا ناراحت نمیشم بابا🤣 من اتفاقا خوشحال شدم تگم کر ...

😂😂😂بعید نیس شبیه باشیم

قربونت برم من که

تو پی وی نمیشد عکس فرستاد اینجا فرستادم

😂  خدانکنه  منم نمیدونستم تو پی وی فرستادم  الان اینجا میفرستم

اووو هفت ساعته نوشتی

ایول بابا

🤣 من کلا نگاه کردم ببینم چقدر وقت خالی تو روز هست  خدا داند بشه بهش عمل کرد یا نه🤣🥵

انشالله که میشه صد درصد😍😍

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز