2777
2789

برات خوندم انشالله بارداری خوبی داشته باشی

ولی سریع برو دکتر ایمونولوژی برات آزمایش تیروئید و Tpo بنویسه و یه آزمایش دیگه هست مال انعقاد خون. اگر مشکلی توی این زمینه ها داشته باشی برات سرم و آمپول هپارین تجویز میکنن و مشکلت کاملا حل میشه.

من دفعه سوم باردارم ایندفعه دکتر ایمونولوژی رفتم و خداروشکر تا الان مشکلی نداشتم، ولی کاش یه نفر دفعه دوم بهم میگفت درمانشو.

تازه اگر نداشته باشی این مشکلو که دیگه چه بهتر خیالت راحت میشه، چون یه بار سقط خیلی طبیعیه و ۹۰درصد خانمها بارداری اولشون سقط دارن. 

برات خوندم انشالله بارداری خوبی داشته باشی ولی سریع برو دکتر ایمونولوژی برات آزمایش تیروئید و Tpo ب ...

مرسی عزیزم از راهنماییت.تو بارداری قبلیم تیروییدم چک میکردم بار اول ۳.۵ و آزمایش بار دوم ۲.۶۵ شد و دکترا میگفتنزیر ۳.۹ خوبه.

مشکل انعقادی رو حتما پیگیری میکنم. ولی مورفولوژی شوهرم صفر بوده حدود دو ماه دارو خورد بعد اقدام کردم.

ایشالا خدا نی نیتو سالم بذاره بغلت❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم از راهنماییت.تو بارداری قبلیم تیروییدم چک میکردم بار اول ۳.۵ و آزمایش بار دوم ۲.۶۵ شد و د ...

مرسی عزیزم انشالله برای تو هم همینطور باشه. منم تیروئیدم توی مرز ولی tpoخیلی خیلی بالا بود.

خداروشکر که مشکلی نبوده. اینشالله نی نی خوشگلت به زودی بغل بگیری 🥰

آره tpo هم قبل بارداری دادم. ایشالا عزیزم😍❤

سارینا جان بیا توروخدا منو دلداری بده شما با مورفولوژی صفر باردارشدی؟شوهرم واریکوسل گرید سه داشت مورفولوژیش قبل عمل یک بود عمل کرد چهارماه تقویتی شدید و دارو درمان ازمایشش مورفو شده صفر.الان من چکارکنم دیگه امیدی نیست به بارداریمون؟تعداد و حرکتش خوبه ۹۳هست.شما کجا رفتی دکتر و دکتر چه داروهایی نوشت؟

سارینا جان بیا توروخدا منو دلداری بده شما با مورفولوژی صفر باردارشدی؟شوهرم واریکوسل گرید سه داشت مور ...

سلام عزیزم.منم خیلی حالم بد بود و فعلا هم از این بارداریم مطمین نیستم که سالم هست یا نه چون قبلی سقط شد

فقط باید امید به خدا داشته باشیم هر چی اون بخواد میشه.حتما سوره یس زیاد بخون.

عزیزم من شوهرم واریکوسل گرید یک داشت.پیش دکتر جنتی که دکتر معروفی هست و تو مرکز ناباروری ابن سینا هم فعالیت دارن رفتیم و گفتن باید عمل کنه منم تحقیق کردم گرید یک نیاز نیست خیلی.گفتیم اگه یه دوره دارو خورد و چند ماه اقدام کردیم نتیجه نداشت عمل کنیم.یه ماه دارو خورد از صفر شده ۲ درصد و ماه دوم که دارو خورد آزمایش نداد بفهمیم مورفو چنده و بعد اقدام کردم باردار شدم ولی از سلامت بارداریم فعلا خبری ندارم.سپردم به خدا.دعا کن برام.

الان برات کارهایی که انجام دادیم میگم

هر روز صبح یه قاشق عسل و سیاهدونه

شبا قبل خواب یه استکان عرق کاسنی

هر روز دو بار هر بار نیم ساعت کمپرس یخ گذاشت رو بیضه هاش

هر روز دو تا قرص ژل رویال

حدود ۱۵ تا مویز ظهرا

قرص هایی که مصرف کرد:سلنیوم پلاس.ال کارنتین.ویتامین ای.کیوتن.اسید فولیک

رابطه منظم هر دو یا سه روز یه بار.هر روز هم باشه اگرچه تعدادشون کم میشه ولی عالیه چون اسپرم تازه میمونه و تخریب نمیشن

سارینا جان بیا توروخدا منو دلداری بده شما با مورفولوژی صفر باردارشدی؟شوهرم واریکوسل گرید سه داشت مور ...

من اینجا خیلیارو خوندم شوهرشون مورفو صفر بوده و نی نی دار شدن.ایشالا خدا به توام نی نی بده و نی نی منو هم سالم نگه داره

مرسی عزیزم از راهنماییت.تو بارداری قبلیم تیروییدم چک میکردم بار اول ۳.۵ و آزمایش بار دوم ۲.۶۵ شد و د ...

عزمزمه شما شماره عطاری تو شیراز از اون خانوم گرفتید . تو یه تاپیک بود مورفولوژی همسرش رو با داروی عطاری بالا برده بود اگه داری یا حتی اسم عطاری رو میشناسی به من بده خواهشا ممنون