2777
2789
عنوان

کاربرdila70

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 41 پست
😐هزاراااان باررررررگفتم شلوارک ملوارکو من نمیگم .‌چ ربطی ب شلوارک و رنگش داره  من حسمو میگم&n ...

خوب بقیشو بگو عزیزم من پیاما قبلیتو ندیدم

بلخشید

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐هزاراااان باررررررگفتم شلوارک ملوارکو من نمیگم .‌چ ربطی ب شلوارک و رنگش داره  من حسمو میگم&n ...

خب به من بگو حستو راجب من 

هم دعاکن گره ازکار تو بگشاید عشق هم دعاکن گره تازه نیفزاید عشق
بعد طرف رنگ شلوارُ اشتباه بگه دروغ گفته خو مگه اینه بینه من ک اساسا با این موضوع مخالفم اما خب در ...

ببین حس ششم رو ک همه دارن 

برا بعضیا قوی ترع

حسی ک از طرف میگیرن رو میگن

اخه اینجور مسخرع ک نیس😐

اینا شورشو در اوردن

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ببین حس ششم رو ک همه دارن  برا بعضیا قوی ترع حسی ک از طرف میگیرن رو میگن اخه اینجور م ...

همونو بگو

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

ببخشید واقعاااا حستون راسته؟؟؟؟ 

پلیزززز لطفااااا جوابمو بده اگ راسته من با همسرم میمونم یا جدا میشم؟ چن تا بچه میارم ؟

عه اسی شمایی گلم؟

عزیزم میشه سوالمو جواب بدی حست چیه؟

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   
17سالته بجای اینکه به فکر یه هدف باشی میگی من کی ازدواج میکنم😐خدایااااا من دیگه واقعا رد دادم

عزیزم دوست دارم تو از کجا میدونی که دنبال هدفام نیستم

فقط دوست دارم بدونم

حست درباره من چی میگه زندگیم درست میشه؟

لطفا خانومای انرژی منفی وارد تاپیکم نشن چون من جوابشونو نمیدم
خواهش می کنم . ۲ سال ویگه ازدواج می کنی  چی تموم میشه عزیزم؟

مشکلی که دارم