2777
2789
عنوان

کاربرdila70

202 بازدید | 41 پست

بیا حس ششم 

شلوارکم چه رنگیع؟

چن سال دیگه ازدواج میکنم 

آیا تموم میشه؟

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

@dila70  

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چقدر مسخره و مزخرف.چقدر خرافاتی هستین که تو قرن بیست و یک به حس ششم اعتقاد دارین و منتظرین یه ادم از کیلومتر ها دورتر بیاد بگه شلوارکتون چه رنگیه

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
شلوارکم چ رنگیع چیع مگ حس ششممسخره بازیه😐

خوب میخوام ببینم درست درمیاد🤣😉

چقدر مسخره و مزخرف.چقدر خرافاتی هستین که تو قرن بیست و یک به حس ششم اعتقاد دارین و منتظرین یه ادم از ...

عزیزم محض سرگرمی دوست دارم شما مشکلی داری

شلوارکم چ رنگیع چیع مگ حس ششممسخره بازیه😐

بعد طرف رنگ شلوارُ اشتباه بگه دروغ گفته

خو مگه اینه بینه

من ک اساسا با این موضوع مخالفم

اما خب دروغم نیس والله

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

خوب میخوام ببینم درست درمیاد🤣😉

عزیزم

حس ششم رو همه دارن 

برا بعضیا قوی ترع

حسی ک از طرف میگیرن رو میگن

اخه اینجور مسخرع ک نیس😐

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

😐هزاراااان باررررررگفتم شلوارک ملوارکو من نمیگم .‌چ ربطی ب شلوارک و رنگش داره  من حسمو میگم&n ...

😂😂😂😂😂 مردم از خنده اخه شلوارم چ رنگیههه ک علم عیب هم کم میاره😂😂😂😂😂

چقدر مسخره و مزخرف.چقدر خرافاتی هستین که تو قرن بیست و یک به حس ششم اعتقاد دارین و منتظرین یه ادم از ...

چ ربطی داره . 

اعتقادی نداری نیا 

کسی ک مجبورت نکرد 

دلبر ناب دلم