2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی شده گلی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اگه دوسش نداری یا ادم خوبی نیست بچه دار نشو.زندگی بچتو خراب میکنی

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
از نظر من یعنی خیانت قبلا بهش گفتم با خیانت فرقی نداره چون من براش هیچی کم نزاشتم 

برای همینم میفرستت خونه مامانت

ببین من نمیگم کارش درسته یا غلط

اما زیاد حساسیت به خرج بدی بدتر میشه

درضمن ربطی نداره که براش کم بذاری اون اینکارو احتمالا از قبل ازدواج میکرده 

Silenc says a lot more than you think 🤍
برای همینم میفرستت خونه مامانت ببین من نمیگم کارش درسته یا غلط اما زیاد حساسیت به خرج بدی بدتر میش ...

اره قبل از ازدواج میکرده ..الان اومدم از خونه مادرم فهمیدم ...تو روخدا یه راه حلی بدین .پس چکارش کنم

خدایا امیدم فقط تویی
اره قبل از ازدواج میکرده ..الان اومدم از خونه مادرم فهمیدم ...تو روخدا یه راه حلی بدین .پس چکارش کنم

بهش گفتی خوشت نمیاد دیگه همین کافیه دیگه به روش نیار 

کاری نکن کلا سرد شه بعضی مردها اینطورن یهو از زنشون هم زده میشن

دیگه بیخیال باش فکر کن نگاه نمیکنه اما بهش هم رو نده مثلا یه وقت نیاد برات تعریف کنه یا بگه مثلا تو فیلم فلان میکنن ماهم بکنیم و این چیزا بده

Silenc says a lot more than you think 🤍