2777
2789
عنوان

سم میوه‌ها

1706 بازدید | 9 پست

یه ویدئو کوتاه دیدم از شبکه سه برنامه طبیب

راجب سم میوه‌ها

کارشناس برنامه می‌گفت سمی که به میوه‌ها می‌زنن چند برابر حد استاندارده و علاوه بر اون مدت زیادی روی میوه باقی می‌مونه

همین موضوع باعث می‌شه این سم‌ها که آب‌دوست هستن جذب داخل میوه بشن (بخاطر آبی که داخل میوه هست)

ایشون گفت آزمایش کردیم و متوجه شدیم که تا داخلی‌ترین بافت میوه سم نفوذ کرده ! 

___

راه سم‌زدایی اینه که میوه‌هارو قبل از مصرف توی آب قرار بدین، در این صورت چون آب محیط بیرون بیش‌تره این سم‌ها به تدریج از میوه خارج می‌شن ... و بسته به ضخامت پوسته میوه نیم ساعت تا سه ساعت طول می‌کشه

هیچی دا گفتم که رعایت کنید😬😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه وقتی میوه با این سم رشد کرده چطوری اخه سم زدایی بشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اخه وقتی میوه با این سم رشد کرده چطوری اخه سم زدایی بشه

آب نیست که میوه باهاش رشد کنه😐 فوقش میره داخل 

تازه یه سری سما هست که بعد برداشت میوه میزنن ک زود خراب نشه میوه

بهرحال یه کارشناس حتما بیشتر از ما میدونه🤷🏻‍♀️

اره واقعا با گسترش افات استفاده از سموم هم خیلی شده . بعضی میوه ها مدت زیادی رو بوته یا درخت هستن و موقع چیدنشون زمان زیادی ممکنه از سمپاشی بگذره و اثر سم کم شده باشه . ولی بعضی دیگه مثل خیار مثلا هر سه روز باید یبار چیده بشه ک بزرگ نشه و حداکثر فاصله سمپاشی تا برداشت سه روزه  ک باید بیشتر مد نظر بگیره و پوستش رو کند .

اره واقعا با گسترش افات استفاده از سموم هم خیلی شده . بعضی میوه ها مدت زیادی رو بوته یا درخت هستن و ...

اره منم شنیدم پوست خیارو نباید خورد

حالا چن وقت پیش تو حیاط خونمون خیار کاشتم😶تازه اون موقع فهمیدم خیار واقعی چه مزه‌ایه😑😑😑

اره منم شنیدم پوست خیارو نباید خورد حالا چن وقت پیش تو حیاط خونمون خیار کاشتم😶تازه اون موقع فهمیدم ...

مزه خیار بستگی به نوع بذر خیار و طریقه کشت هم داره . مثلا خیارای گلخونه‌ای خیلی مزه‌ای ندارن .