2821
2789
عنوان

تایپ ایران

4706 بازدید | 17 پست

سلام چجوری وارد سایت تایپ ایران شم هر چی میزنم اول یسری توضیحاته بعد تموم میشه 

کسی هست تو این سایت پروژه انجام بده 

میشه راهنمایی کنید در این مورد؟

من چند ساله که توی این سایت کار می کنم الان یکمی شرایطش سخت شده اینکه باید توی آزمون ورد قبول بشی بعد شروع به کاره.قدیم این طور نبود زود میرفتی کار می گرفتی.

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
من چند ساله که توی این سایت کار می کنم الان یکمی شرایطش سخت شده اینکه باید توی آزمون ورد قبول بشی بع ...

معذرت میخام درامدش چطوریه و اینک ازمون ها چین سوالات چجوریه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

معذرت میخام درامدش چطوریه و اینک ازمون ها چین سوالات چجوریه؟

درآمدش خوب زیاد خوب نیس که بگم خوبه اما پروژه میدن بهت سوالاشم یکمی تخصصیه و اگه مسلط به وردی همون اول قبول میشی و بعدم کارتو شروع می کنی.پروژه هم هست که پیشنهاد میدی و اگه قبول کرد کارفرما انجام میدی.

درآمدش خوب زیاد خوب نیس که بگم خوبه اما پروژه میدن بهت سوالاشم یکمی تخصصیه و اگه مسلط به وردی همون ا ...

درامدش ب تلاشم بستگی داره یا نه کلا کمه؟و اینک درامد درامدش ب ۱یا۱و نیم میرسه؟

درامدش ب تلاشم بستگی داره یا نه کلا کمه؟و اینک درامد درامدش ب ۱یا۱و نیم میرسه؟

اگه درآمد خوب میخوای پونیشا!وگرنه باید بری پیشنهاد بدی پروژه ببینی چقدر میدن در قبالش . در ضمن پونیشا هم پیشنهاد میدی قبول کردن کار انجام میدی اما درآمدش خوبه فکر کنم. اونجا صحبت از یه پروژه 800 هزار تومن یا 1.5 هست

پونیشا سایته؟و واس ورودیش ازمون میخاد؟

یه سایته !نه آزمون نمیخواد میری ثبت نام می کنی و پیشنهاد میدی برای هر پروژه.توصیه من به کافی نتی مراجعه کن کار برات بفرسته یا اگه تایپت خوبه و نرم افزار بلدی بری انتشارات اینا برای کسایی هست که جز تایپ کردن چیزی بلد نیستن.اینا باید انتظار بکشن که کارفرما کار بهشون بده. سایت دیگه هم هست سایت ایران تایپیست اینم تایپیست میخواد.

یه سایته !نه آزمون نمیخواد میری ثبت نام می کنی و پیشنهاد میدی برای هر پروژه.توصیه من به کافی نتی مرا ...

ببخشید الان سایت ایران تایپیست رو نگاه میکردم دیدم ترجمه هم جز کارهاست من معلم زبانم فقط نمیدونم کار هارو چطوری تحویلم میدن با چ برنامه ای باید تایپ و ترجمه کنم و تحویل بدم خودشون توضیخ میدن؟

ببخشید الان سایت ایران تایپیست رو نگاه میکردم دیدم ترجمه هم جز کارهاست من معلم زبانم فقط نمیدونم کار ...

آره.خودشون میگن که تو استخدامی و کارو چطوری تحویل میدی

من چند ساله که توی این سایت کار می کنم الان یکمی شرایطش سخت شده اینکه باید توی آزمون ورد قبول بشی بع ...

سلام عزیزم . ببخشید شما آزمونشو میتونید انجام بدین ؟ 

چون خیلی تخصصیه من توی آزمونش رد شدم 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامت جنینم و زایمان راحتم یه صلوات بفرستید❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️

اگه درآمد خوب میخوای پونیشا!وگرنه باید بری پیشنهاد بدی پروژه ببینی چقدر میدن در قبالش . در ضمن پونیش ...

پونیشادمن دیدم نوشته بودن کلاهبرداری سایت های دیگه هم هستن برای فریلنسری

2824
2823
2791
2779
2792