2777
2789

عزیزم شما تا الان خوستگار نداشتی ؟ 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاحالا خواستگارهای خوبت رو رد کردی؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

عزیزم فقط بسپر به خدا 

زمانش برسه شوهر میکنی سعی کن کار کنی برای خودت خوش بگذرونی 

دخترخاله خودم ۵۱ سالش بود ازدواج کرد تک دختر بود وضعشون خوب بود خانواده خوبی داشت ولی جور نمیشد چقدر پول دعا این چیزا داد گفتن عمه اش بسته بهشو

اما ۵۱ سالش بود عقد کرد الانم سر زندگیشه 

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
بعله ولی چن سالی نیس

منم 22 سالمه هیچ خواستگاری ندارم واقعا سختمه

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

من یه کانال دارم اونجا فرم پر میکنید اولش یه مقدار پول میدید خیلی کم تا مطمعن بشن که برا مسخره بازی و اینا نیست بعد ثبت نام میکنید ممکنه شما از آقا خوشتون بیاد یا برعکس یه گروه دو نفره به اضافه یه نفر خودشون میزنم حرف میزنید اگر خوشتون اومد میان خواستگاری و اینا 

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
بعله ولی چن سالی نیس

تا موقعی ک هست میگید نه معلومه بالای ۲۵ خیلی کم پیش میاد واسه ی دختر خواستگار بیاد

من هر دختری میشناسم ازدواج نکرده زیر ۲۵ ک بوده واسه خواستگارهای خوبش کلاس گذاشته گفته نه حالا دیگه ازدواج نکرده...با دل صاف نیت کن دعا بخون انشالله گیرت میاد

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

برای ازدواج که نمیدونم برای حاجت اینا بلدم

دعای ۴۱گندم

صلوات خاصه حضرت فاطمه ۵۳۰بار

نماز امام زمان

نماز حضرت فاطمه و حضرت معصومه

نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل

صلوات برای شهید ابراهیم هادی

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
2790
2778
2791
2779