2821
2789
عنوان

اشپزی + عکس

197 بازدید | 13 پست

سلام دوستان گلم خوبین من تازه وارد نی نی سایت شدم و از اونجایی که خیلییی به اشپزی علاقه دارم تصمیم گرفتم اولین تاپیکم درمورد همین باشه ...حالا بیاین اگه دوست دارین بگین واسه افطار چه درست کردین و عکس هم بزارید این وسط بالاخره ی چیزایی هم از همدیگه یاد میگیریم خوشحال میشم بیاین😊

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رنگینک چیه غذاست؟

تا اونجایی که من میدونم خرما رو هستشو در میارن داخلشو مغز گردو یا بادوم میریزن بعد ارد بو میدن وقتی قهوه ای شد روغن میریزن داخل ارد و بعد میریزن رو خرما طرفای ما این طور درست میکنن گلم

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
رنگینک چیه غذاست؟

ارد گندمو مثل حلوا تفت میدم کره اضافه میکنم خرمارو پوستوهستشو میگیرم گردو رو خرد میکنم نصف  اردو کره رو تو سینی میریزم وصافش میکنم بعد خرما وگردو روشو صاف میکنم ودکباره اردوکره صافش که کردم میذارم یخچال سفت که شد بخاطر کره سفت میشه برش لوزی میدم 

خیلی دوست داریم 😍

ارد گندمو مثل حلوا تفت میدم کره اضافه میکنم خرمارو پوستوهستشو میگیرم گردو رو خرد میکنم نصف  ارد ...

باید چیز خوشمزه ای باشه😋😋

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز