2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا خدا جاش وبا یه فسقلی دیگه برات پر میکنه حتما حکمتی بوده ناراحت نباش وبه خودت برس

اخه شوهرم منو مجبور به این کار کرد البته بچه مم خیلی صعیف بود . خیلی ناراحتم شب و روزم شده گریه که خدا منو ببخشه دوباره بهم برگردونش . دارم دق میکنم رفتم دکتر گفت رحم ت اماده ست برای بارداری مجدد. میخوام زودتر باردار شم میدونم اگه نشم دیوونه میشم

تا خدا پشتمه ،دنیا تو مشتمه ❤

بابا هر مدل دمنوش بوده خوردم اما هیچ تاثیری روم ندارن خسته شدم ۵ روزه که سقط شده و شما از کدوم داروخانه تهیه کردین یه جا یه دلال داره میگه ۴۰۰ هزار تومن 

اخه شوهرم منو مجبور به این کار کرد البته بچه مم خیلی صعیف بود . خیلی ناراحتم شب و روزم شده گریه که خ ...

منم این اشتباه و یبار تو زندگیم کردم وخودمم باعثش شدم عذاب وجدان راحتم نمیذاره ومثل چی پشبمونم😔😔😔😔

منم این اشتباه و یبار تو زندگیم کردم وخودمم باعثش شدم عذاب وجدان راحتم نمیذاره ومثل چی پشبمونم😔😔😔 ...

وای درست مثل من . حالا من با جون و دل نگهش داشته بودم ولی شوهرم راصی نبود . الان اون راحته ولی من شب و روزم شده گریه . چکار کنم خدا ببخشه .

[QUOTE=186781040]وای درست مثل من . حالا من با جون و دل نگهش داشته بودم ولی شوهرم راصی نبود . الان اون راحته ولی من شب ...[/QUOTE

استغفار کن واز خدا بخواه که ببخشه تورو وبابارداری بعدی حتما ارومتر میشی من الان باز باردارم وتا حدودی ارامش دارم

اخه دکتر بهم گفت ۲۴ سی سی بقایا داری البته از دیروز ۷الی ۸ تا لخته کوچک دفع کردم اما بازم میترسم که ...

نترس منم همین حدودا بود بخدا بعد چهل روز با پری دفع کردم دکترا فقط میخوان پول بگیرن بهم زنگ زده بود که بیا ساکشن کنم بقایاتو من گفتم تو نت خوندم با پری دفع میشه صبر میکنم تا پری بشم بعد 

[QUOTE=186781040]وای درست مثل من . حالا من با جون و دل نگهش داشته بودم ولی شوهرم راصی نبود . الان او ...

چقدر خوب تبریک میگم بهت عزیزم . خدا کنه منم باردار شم به این زودیا تا بتونم اروم بشم . استعفار خیلی کردم دیشبم تا صبح با خدا حرف زدمو گریه کردم منو بلخشه . برای منم دعا کن واقعا شرایط بدی داشتم