n_j_f_f مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 5599 عنوان روسری +عکس 240 بازدید | 4 پست سلام،ببینید این کارا خوشگلن؟پیج خودمه.فالو کنید،میخوام جایزه بزارم🤩تگ کنید،مررررسیاستوریامو از دست ندینhttps://www.instagram.com/p/CN7E29tDs9T/?igshid=uododzs4i86w به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام. @daf_player_nafass 1400/02/01 | 14:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
n_j_f_f مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 5599 عزیزم شما از محلول شیوانا استفادهکردین؟ بله،مداومت میخواد و صبر و حوصله،اگه مثل من ولش کنی همه ریزه هات میریزه😢 به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام. @daf_player_nafass
فرفری_مغرور عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 536 بله،مداومت میخواد و صبر و حوصله،اگه مثل من ولش کنی همه ریزه هات میریزه😢 سلام خیلی ممنون جواب دادی!جنس موهات چی هست گلم و طبع سرت چیهبعد چند وقت رویش داشتی؟الان دیگه ادامه نمیدی؟دمنوشاهم استفاده کردی ؟ببخشید زیاد شد سوالا🙂
n_j_f_f مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 5599 سلام خیلی ممنون جواب دادی! جنس موهات چی هست گلم و طبع سرت چیه بعد چند وقت رویش داشتی؟ الان دیگه ا ... سلام ب رو ماهتطبعم گرمهموهام نازکهریزشم ارثیهرویش سریع اومد،پر از مو ریز😍بعد 3ماه واقعا خسته شدم از روغن مالیخیلی سریع ریختن😢دمنوشم نخوردم به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام. @daf_player_nafass