2777
2789
عنوان

اقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 2401 بازدید | 301 پست
جناب یه ذره راحت تر صحبت کنین زور و اجباری ب گفتن عزیزم و گلم ک نیست ولی خیلی کتابی صحبت میکنید خو😐

زنده باشید 

خب تلاشم این است که خودمانی تر صحبت کنم بانوی جوان 

اما متأسفانه نگاها و برداشت ها خیلی منفی تر از اونی هست که تصور میکنید و یقینا تعلیق در پی خواهد داشت 🙏🌹🙏

🌹🌹 آقا هستم 🌹🌹برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 🙏🌹🙏

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برخی ها کلا اینطور صحبت میکنن و خیلی ها رو دیدم ولی نه تا این حد که صبر پیشه کنید و توکل بنمایید

اینطور ادبیات حتی توی رسمی نوشتن ها هم استفاده نمیشه ، از افعال قدیمی هستش  و کاربرد نداره

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
زنده باشید  خب تلاشم این است که خودمانی تر صحبت کنم بانوی جوان  اما متأسفانه نگاها و برد ...

سپاس آقای محترم نه تعلیق نمیشین من ضمانت میکنم 😐✋

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

😐🤐

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏