2777
2789
عنوان

افطاری :/

189 بازدید | 27 پست

دوستان انشالا قراره فردا شب افطاری داشته باشیم و 

فامیلارم دعوت کنیم :/

حالا بنظرتون برای شام چی درس کنیم ؟/

اصلا چه جوری سفره رو تزیین کنیم 

مخااااام عااالی بشه 

سالاد ، دسر ، شام هرچییی میدونین بعم بگین مخصوصا شام چی باش مرسیی :/ 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سالاد اندونزی و سالاد فصل درست کن عزیزم دسرم تیرامیسو و ژله بستنی و کیک یخچالی درست کن 😁

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP

دارن خودشونو تیکه تیکه میکنن ک افطاری نگیرین بعد شما خانوادگی هم نه فامیلی میخاین بگیرین عجب

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

برا افطار سوپ  

شام هم بنظرم خودت برنج دم کن بده شوهرت از بیرون کباب بگیره

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

نمیترسین توی کرونا

همکارم مامانش عمه ش هر سه تاشون در هفته گذشته فوت کردن...سیزده به در با هم بودن

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

سوپ

ژله

سالاد 

غذا هم خورشت باشه حالا قیمه نثار، قورمه، آب گوشت و سالاد الویه... شامی گوشت و اش رشته.... فرنی... 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫