2777
2789
عنوان

فیلم انگلیسی

163 بازدید | 23 پست

دوستان میشه چند تا فیلم انگلیسی معرفی کنین برای تقویت زبان که تو گوگل هم باشه چندتا دانلود کردم دیدم فارسی هستش

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

after دوفصلش اومده

notebook

the last song

غرور و تعصب

me befor you

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریال ببین how i met your mother بازیرنویس انگلیسی

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
after دوفصلش اومده notebook the last song غرور و تعصب me befor you

باید بزنی دانلود زبان اصلی با زیرنویس فارسی

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

من توصیه می کنم به جای دیدن سریالهای طولانی و بی پایان یه فیلم انتخاب کنی و اونو چندین بار ببینی . با زیر نویس فارسی . بعد انگلیسی . بعد بدون زیرنویس

هر جا هم متوجه نشدی میتونی بزنی عقب دوباره ببینی

توی سایتهای دانلود فیلم که بری معمولا چند تا لینک دارن که یکیش دوبله هست و یکی زبان اصلی  یا ا ...

برای من چند تاشو نوشته بود زبان انگلیسی بعد دانلود دیدم فارسیه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
عریزم لینکش رو داری

https://bestsitcom.ir/دانلود-سریال-how-i-met-your-mother-با-زیرنویس-چسبیده/

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
برای من چند تاشو نوشته بود زبان انگلیسی بعد دانلود دیدم فارسیه

اینا دوزبانه ان mx player دانلود کن فیلمو ک دان کردی ازاونجا ببین ی گزینه داره میتونی سوییچ کنی بین فارسی و انگلیسی

لینکش رو داری 

نه ولی راحت دانلود کردم

اینا دوزبانه ان mx player دانلود کن فیلمو ک دان کردی ازاونجا ببین ی گزینه داره میتونی سوییچ کنی بین ...

مرسی گلم