2777
2789

فهمیده 

وااای زنش خیلی ببوئه تازه شوهرش طلبکارم هس😑

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا من مطمینم به شوهرم ولی گاهی چکش میکنم

گاعی یهو میرم محل کارش بدون اینکه اطلاع بدم

شغلش آزاده

حواسم هست بهش

اون اصلا تازه وقتی بهش گفت پدرشوهرش

گفت جلال اصلا اهل این حرفا نیست

زنه کاملا مطیع و درگیر زندگی ریتمیک روزانه و بشور بساب بود . انقدر که عقد نامه زن دوم توی گاوصندوق اتاقش بود یه بار نرفته بود سرش که ببینه . البته اینم گفت که زنه از اول اینجور نبوده برای این که تایید پدرشوهر رو بگیره رفته رفته اینجور شده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خب مگر همینطوری میشه ی زن دیگه بگیره و عقدنامه داشته باشه بدون اجازه زن اولش عجیبه

قانونیشو که نمیدونم چه جوره . ولی وقتی توی فیلما میشه سرمو از دستشون بکشن بیرون خیلی حماسی از تخت پاشن برن دنیا رو نجات بدن لابد اینم میشه . واسه ما خون میپاشه تو سقف خشک می شیم می میریم 😂😂

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
زنه کاملا مطیع و درگیر زندگی ریتمیک روزانه و بشور بساب بود . انقدر که عقد نامه زن دوم توی گاوصندوق ا ...

خب آره این رو متوجه شدم‌ولی مگر زن اولش نباید اجازه میداد برام سوال شده 

واقعا؟چرا من فکر میکردم اجازه لازمه

اون برای ثبت توی شناسنامه و فقط و فقط درباره ازدواج دائم هست که یا زن باید رضایت داشته باشه یا دادگاه اجازه بده ( راه دررو و فرار داره که پایین تر این مسئله رو باز میکنم )

اگه مرد غیر این دو مورد عمل کرد یعنی بدون داشتن اون دو مورد بالا ازدواج کرد در صورتی که زن بفهمه شوهرش همسر دیگه ای گرفته با اثبات این موضوع به دادگاه می‌تونه طلاق بگیره ( دقت کنید اول باید اثبات کنه وگرنه دادخواست طلاقش متاسفانه رد میشه )

ازدواج موقت هم نیازی به ثبت نداره مگر در سه مورد :

1-بارداری همسر موقت

2 _ شرط ضمن عقد

و ۳_ توافق زوج و زوجه

واسه ازدواج دائم بدون اطلاع و رضایت زن راه هایی هست مثل :

گرفتن شناسنامه المثنی

پول دادن به محضر دار ( معمولا 4-5میلیون )

شرعا عقد میکنن ( یعنی خودشون میخونن یا میرن پیش ی آخوند خطبه عقد بخونه و معمولا با حضور دو شاهد انجام میشه ) بعد از مدتی همسر دوم می‌ره شکایت می‌کنه دادگاه هم مرد رو جریمه ناچیز می‌کنه و موظف میشه ازدواج دائم رو ثبت کنه و همسردوم رسمی میشه یعنی اسمش بدون رضایت زن اول ثبت میشه تو شناسنامه مرد

و....

خلاصه اینکه راه های زیادی هست بشه ازدواج چندم کرد   این قانون ( طلاق گرفتن زن اول و ثبت با اجازه زن اول تو شناسنامه ) رو هم زمان محمدرضا شاه ( سال 1353 ) تصویب کردن و تا قبلش هم هیچ محدودیتی برای ازدواج چندم کردن مرد وجود نداشت و به راحتی میتونست ازدواج کنه و بعدش انقلاب شد و قرار بود این قانون به علت اینکه با شرع و احکام دین اسلام در تضاد هست حذف بشه و برای ازدواج دوم و سوم و چهارم نه لازم بود از زنش اجازه بگیره و نه حتی اطلاع بده ...

چندین مرتبه قرار بود قانون ازدواج دوم با رضایت مرد حذف شه که تا الان نشده بخاطر مقاومت فمینیستها وگرنه تو فقه و احکام اسلامی که اصلا لزومی نداره زن حتی اطلاع داشته باشه از ازدواج موقت یا مجدد شوهرش چه برسه به اینکه اجازه بده