2777
2789
عنوان

لطفابیاین😭😭😭

233 بازدید | 29 پست

سلام من الان با شوهرم یکسال تقریبا ب مشکل خوردیم

الانم تازگیا گیر داده میگه باید بریم اهواز واسه کارش چندسالی زندگی کنیم ما خودمونم تهران هستیم 

ولی من بهش اصلااااا اعتماد ندارم 

مشاوره هم میریم ولیاصلا درست نمیشه

دکترم ب من کفت که افسردگی‌گرفتم شوهرم میگه اگه نمیای برو‌درخواست‌طلاق بده حتی حاظر نیس خودش درخواست طلاق بده که مهریمو یه وقت نده چیکارکنم الام😭😭

بستگی به مشکلتون داره‌ ....

و اینکه میخواید ادامه بدید زندگتیونو‌ یا نه

اگه نمیخوای چرا میخوای حقشو‌ بخوری؟مهریه حقت‌ نیست‌ اگه شمایی‌ که میخوای زندگیتو‌ خراب کنی و مشکل از خودت....

چیزی. که میگی خیلی سطحیه‌‌ نمیشه اصلا قضاوت کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به مشکلتون داره‌ .... و اینکه میخواید ادامه بدید زندگتیونو‌ یا نه اگه نمیخوای چرا میخوای حقش ...

اخه بهش اعتماد ندارم اصلا 

بعد خونوادم اصلا راضی نیستن که دوباره باهاش برم جای دیگ اخه یه بار یه شهر دیگ رفتم که خیانت کرد بهم از اون ب بعد جهنمه زندگیم

اخه بهش اعتماد ندارم اصلا  بعد خونوادم اصلا راضی نیستن که دوباره باهاش برم جای دیگ اخه یه بار ...

به خونواده ت که چی میگن کار نداشته باش

و اصلا با خونواده مشورت نکن درمورد مسائل زندگیت‌

خودت‌ چی‌ فکر‌ میکنی‌

خودت‌ چرا برگشتی‌ پیشش‌

به اینا بیشتر فکر کن به نظرم

اخه اونجا برم چیکار تک و‌تنها غریب شوهرمم که صب تا شب سرکاره‌

خب اینجوری سختت نیست از هم دور باشین؟ 

البته من تو موقعیت تو نیستم ولی وقتی پیشش نباشی احتمال خطاش بیشتره چون ب هرحال تنهاس

ن‌نمیتونم چون یه بار باهاش یه شهر دیگ رفتم ۲سال که بهم خیانت کرددیگ اصلا بهش اعتماد ندارممم

خوب عزیزم اگر اینجوره چرا عمرت رو هدر میدی مرد خیانتکار درست بشو نیست  اگر حمایت خانواده ات رو داری از طلاق نترس .گاهی  فقط با رفتن میشه چیزی رو درست کرد

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
خوب اگه بحث خیانت بوده که باید زرنگ باشی‌ یه کاری کن اون به فکر طلاق بیوفته ...

خوب چیکارکنم 

اصلاااا خودش درخواست نمیده داره انقد عذابم میده که من بگم مهرم حلال جونم ازاد ولی من بعد جداییم باید یه زندگی مستقل بسازم برا خودم راستی خونوادمم اصلا پشتم نیستن برا طلاق نمیدونم چیکار کنم واقعا نمیدونم

ن اصلا حمایتی وجود نداره😭

خودتون چی شغلی یا کاری که بتونی سر پای خودت وایسی

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞