2777
2789
عنوان

خواستگار

346 بازدید | 21 پست

سلام

خیلی خلاصه بگم

من 21 سالمه دانشجو فرهنگیان و ظاهر معمولی رو به بالایی دارم و خانواده مذهبی

ایشون 26 سالشه

مهندس برق هستش و داخل صداوسیما کار میکنه

بچه طلاق هستش 

قد و قامتی خوبه ولی در کل چهره زیبایی نداره معمولی رو به پایین و روراست باشیم زیاد دلنشین نیست

پسر سالمی هستش دورادور خانواده اش رو می‌شناسیم و میدونم درگیر چیز خاصی نبوده(چه رابطه چه چیزای دیگه) 

ادم تا حدی سنتی هستش

وضعیت اقتصادی خودش نسبت ب این روزا بد نیست ماشین داره و مقداری پس انداز

وضعیت اقتصادی خانواده اش هم از ما یه مقدار بهتره هرچند خودش گفت روی کسی غیر خودش حساب باز نکنم چون دوست نداره از کسی کمک بگیره

میخاستم بدونم نظر شما چیه و بجای من بودید چیکار میکردید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قبول نمی‌کردم

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

سنت کمه 

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

به نظر من مورد مناسبی نیست جون شما خودت شاغل هستی به نظر من قطعا مورد های بهتر هم پیدا میکنی... چون بچه طلاق هم هست اسیب زیاد دیده... حالا همه میریزن سرم ولی این به خودم واقعا ثابت شده

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
به نظر من مورد مناسبی نیست جون شما خودت شاغل هستی به نظر من قطعا مورد های بهتر هم پیدا میکنی... چون ...

خودش هم گفت ک با دقت  بیشتری بهش نگاه کنم مشکلی هم برای مشاور رفتن نداره و بهم گفت ک شرایط روحی حساس تری داره

بنظرتون چه مشکلی داره؟  

خب تو عاشقش نیستی بعدم پول واقعا تو این جامعه مهمه .برای من قطعا مهمه ‌. شرایط اون با شما متفاوت هست . توی یه سطح نیستین . 

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
اوووو زیاددم هس از نظر من م همه دوستام و بقیع دخترای ک میشناسم همع ۱۶ ۱۷ ۱۵ ۱۸ ۱۶ اینم تازه ماد ...

😶 اره دستیار کارگردانی ک ما فیلمش و بازی کردیم حدودا ۱۷ سالش بود بعد یه دختره یه سوال و نیم داشته 😶 ...

خب تو عاشقش نیستی بعدم پول واقعا تو این جامعه مهمه .برای من قطعا مهمه ‌. شرایط اون با شما متفاوت هست ...

بله اشنایی سنتی بوده احساسی ندارم میخام منطقی انتخاب کنم ولی ملاک من اونقدرا پول نیستش 

خودش هم گفت ک با دقت  بیشتری بهش نگاه کنم مشکلی هم برای مشاور رفتن نداره و بهم گفت ک شرایط روحی ...

منم دقیقا بخاطر همین میگم... دختر خالم ک خیلی گند زد تو زندگیش

دوست شوهرمم خیلی زود عصبی میشه خیییلی زود

ولی به نظرم برای شما با وجود شاغل بودنتون زوده ازدواج کنی

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
بله اشنایی سنتی بوده احساسی ندارم میخام منطقی انتخاب کنم ولی ملاک من اونقدرا پول نیستش 

هرجور صلاح می دونی .گفتی جای من بودین چیکار میکردین . من اگه جای تو بودم قبول نیکردم ولی تو شاید بخوای پس به خودت بستگی داره

2790
2778
2791
2779
2792