2789
عنوان

لطفا بیاین😔

89 بازدید | 7 پست

سلام دوستان بابام گلو درد داره چشاشم قرمز شد اول درد نمیکنه چشاش یعنی کروناس؟؟ بعد توی اهوازز ت دکتر چی ببریمش دکتر فوق تخصص میشه معرفی کنید دوستان

🙂🖐

هرعلاعمی شبیه سرماخوردگی ممکنه کروناباشه خیلی زیادشده.خاله خودم داعم قرنطینه بوده الان که قلبش گرفته رفته دکترگفتن ریت درگیره توعکس ریه پس کروناس.

ماسک بزنه.قرص ویتامین بده و مایعات وچایی زیادبده بخوره

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام بهتره؟

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

به داروهای گیاهی الرژی تداشته قبلا؟

اگه نه بابونه بگیر ازعطاری .یک قاشق بریز توصافی وبزارتولیوان ابجوش..درشم بزار.ده دقیقه بعد صافیو دربیار بده بخورع.

مایعات گرم شیر ابجوش چایی زیادبخوره.

تودت میوه بخر ابشونوبگیربدع بخوره .گلوشو روزی چندبار با ابنکم غرغره کنه.اگر نفس تنگی شدیا تب کردببرش دکتر