2777
2789
عنوان

هانده ارچل

| مشاهده متن کامل بحث + 10890 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان کدومشه؟؟؟؟ راستی یا چپی؟؟ فک کنم راستیه نه؟؟؟

اون که دندون هاش افتاده خواهرشه اون که چشاش سیاه و پر رنگه خودشه

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
اون که دندون هاش افتاده خواهرشه اون که چشاش سیاه و پر رنگه خودشه

اصلا یه معصومیت خاصی داره... عاشق ترکیب صورتشم... چهره ی مورد علاقه منو داره😍😍😍 خدا حفظش کنه..

آسمان بار امانت نتوانست کشید... قرعه ی کار به نام من دیوانه زدند🤍

دماغش هم اصلا عمل نکرده من یه کلیپ ازش دیدم هم مژه هاش رو امتحان کردن طبیعی بودن هم عکس دماغش در سال های مختلف بود

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
روز تولدم با روز تولد هانده یکیه وقتی فهمیدم یه جیغی کشیدم دست خودم نبود اصلا🤣🤣🤣 دوستا ...

بیخیال حاجی منم تولدم با روز ایران یکیه بهم الان پراید دادن؟!

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
دماغش هم اصلا عمل نکرده من یه کلیپ ازش دیدم هم مژه هاش رو امتحان کردن طبیعی بودن هم عکس دماغش در سال ...

بینیش مشخصه طبیعیه... ولی خب مژه رو میشه تقویت کرد..

روز تولدم با روز تولد هانده یکیه وقتی فهمیدم یه جیغی کشیدم دست خودم نبود اصلا🤣🤣🤣 دوستا ...

تولدش کیه؟؟

اصلا یه معصومیت خاصی داره... عاشق ترکیب صورتشم... چهره ی مورد علاقه منو داره😍😍😍 خدا حفظش کنه..

اره مخصوصا چشماش وقتی آرایش میکنه 😍😍

تپل که بود چهرش خیلی معصوم تر بود😍البته الان هم خوشگله ولی من هر وقت عکس ها و فیلم های قبلش رو میبینم افسوس میخورم میگم اینکه اینقدر خوشگل بود چرا دیگه لاغر کرد😬