میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
بین تمام بازیگرا و .. این از همه خوشگلتره بنظرم البته بخاطر چال لپش نمیگم خوشم نمیاد... لاغر بهش نمی ...
انگار جوون تر بود اون موقع
الان انگار سنش بیشتر شده
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟
صورتش زمینه زیبایی رو داره ولی زیبایی افسانه ایی دیگه نداره درحد معمولی هست همه چیش ولی از اونجایی که بازیگر ترکیه ایی هستو این همه معروف خوب خیلی قشنگه رسیدگی که به این میشه اگ به من میشد الان مث ماه می درخشیدم
بزرگ ترین رویای زندگیم اینه که جهان گرد شم و همه عمرمو تو جهان گردی بگذرونم و زندگیم بشه پر از تجربه... دوس دارم خونم تو کوله پشتیم باشه😅ولی همونطور که گفتم این فقَط رویاست.. 😒:)
الان همه میان میگن ما شبیهشیم بعد ک میگیم عکس بده یا نمیذارن یا شبیه بقبه پول ماست میمونن🤣🤣
والا من دیدم عکس هم گذاشتن اصلا شبیه نبودن😓
میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
اره دقیقااا در کل خوشگل زیاده خدا هم به همه زیبایی های خودشو داده الان توی این ...
درسته هرکی خوشگلی خودشو داره ولی منظورم بین کسایی که خیلی حس خوشگل بودن دارن به قولی سلبریتیا... اصلا ازشون خوشم نمیاد چون فکر میکنن با چهره ای که هیچ نقشی درش نداشتن میشه همه کار کرد... انقد که مینازن بهش...
آسمان بار امانت نتوانست کشید... قرعه ی کار به نام من دیوانه زدند🤍