2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطميني؟يعني مثل تتوهاي قديم پخش نميشه و ي رنگ ازش باقي نميمونه كلا پاك ميشه ميره؟براي من تيرس چه مدت ...

من دو ماه میکرو کردم خطاشم معلوم نیس سایه افتاده مثل هاشور تاتو نیس بعد یسال دیگه کامل از بین میره اونم فیبروز ک خطاش باریکتره 

چند وقت انجام دادی

برای ظهور امام زمان (عج) و بخت گشایی همه جونا یه صلوات بفرستید 😍😍 کاربری سومم هست😑😍
من دو ماه میکرو کردم خطاشم معلوم نیس سایه افتاده مثل هاشور تاتو نیس بعد یسال دیگه کامل از بین میره ا ...

الان دقيقن دوهفتس؟اين دوهفته ي شبم نخوابيدم پشيمونم همش استرس گريه حال بدي ميخوام پاك شه بره چي كنم ب نظرت 

الان دقيقن دوهفتس؟اين دوهفته ي شبم نخوابيدم پشيمونم همش استرس گريه حال بدي ميخوام پاك شه بره چي كنم ...

واسه ترمیم دیگه نرو 

زخماش بکن پاک مبشه بابا فیبروز سه ماهه فک کنم پاک میشه برا اونا خوبه ک میخوان مهمانی برن یا عروسی میخوان طبیعی جلوه بده 

چرا پشیمون شدی این همه هزینه کردی

برای ظهور امام زمان (عج) و بخت گشایی همه جونا یه صلوات بفرستید 😍😍 کاربری سومم هست😑😍
من دو ماه میکرو کردم خطاشم معلوم نیس سایه افتاده مثل هاشور تاتو نیس بعد یسال دیگه کامل از بین میره ا ...

ب موهاي خودت ك اسيب نزد رشد ميكنه بعده دوماه؟براي ابروهات ضرري نداشته؟سايه اي ك مونده در واقع همون خطوطه ك پخش شده رنگش يعني؟

ب موهاي خودت ك اسيب نزد رشد ميكنه بعده دوماه؟براي ابروهات ضرري نداشته؟سايه اي ك مونده در واقع همون خ ...

نه اصلا ب ابرو کاری نداره 

اره سایه همون خطا موادش پخش شد میینی ب پوست یکی سازگار نیس دو سه ماه دیگه نهایت یسال کامل پاک میشه ولی ترمیم نرو دیگه

واسه ترمیم دیگه نرو  زخماش بکن پاک مبشه بابا فیبروز سه ماهه فک کنم پاک میشه برا اونا خوبه ک می ...

ترميم نرم زودترم پاك ميشه فقط گفتم هشتي ابرومو بزن ديگه خوابيدم نفهميدم كل ابروهامو زد بعد از اون روز پشيمونم بدون تحقيق بدون پرسش رفتم الان ك تحقيق ميكنم استرس ميگيرم ب موهام اسيب نزنه يا پاك كردنش سخته 

ترميم نرم زودترم پاك ميشه فقط گفتم هشتي ابرومو بزن ديگه خوابيدم نفهميدم كل ابروهامو زد بعد از اون رو ...

وا فیبروز فک دم ابرو نمیزنه ب هش میزنه 

خب طبیعی نما میده اگه ابروت کلفته نترس جمع میشه بهد یه ماه این شکلی نی 

نگران نباش عکس تو گوشیم بود نیسش حالام زیر پتوم حوصله ندارم بگیرم