2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

431 بازدید | 19 پست

سلام .دوستای گلم .کدوماتون خواهر شوهر سن بالا ازدواج نکرده دارید که همسرتون به نوعی مسئولشون باشه از لحاظ مالی منظورم نیست مثلا نزدیک شما زندگی کنن پدر یا مادر یا هردوشون رو از دست داده باشن .شما دیدتون نسبت به این نوع زندگی چیه آیا مدام در تلاش هستید که براشون شوهر پیدا کنید یا نه براتون اهمیتی نداره این احساس که تا همیشه سایه شون روی زندگی شما سنگینی میکنه رو دارید یا نه .خصوصا اینکه همسرتون خیلی در قبالشون احساس مسئولیت و دلسوزی داشته باشه لطفا هرکی تاپیک منو می بینه جواب بده.نماز و روزه هاتونم قبول باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواهر شوهر شاغل دارم که سنش بالا نیست اما همیشه با حسرت از پول نداشتنش پیام میده و از شوهرم پول میگیره 

فکر کن دستش پر طلاست به همسرم پیام میده وای میخوام شهریه دانشگاه بدم ندارم!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

همسرم هرگز در برابر کسی جز من احساس مسئولیتش ب حدی نمیرسه ک بخواد خرجشونو بده 

از طرفی ما خواستگاریامون اینطوری نیست ک برای هم دیگه بگردیم هر کی خودش با دوست دختر یا دوست پسرش ازدواج میکنه

راستش بخوای نه شوهر پیدا نمیکردم چون میفهمید ناراحت میشد بعدم برادرشه حقیقتن وظیفشه

واقعا وظیفه ی برادر نیست و ازگر انجام میده لطف کرده.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭