2821
2789

عزیزم من هیچ علائمی نداشتم حتی پریودیمم سر موقع بود و دقیق تا اینکه ازدواج کردم و ماه اول پریودم عقب افتاد رفتم سونو گفت حامله ای و البته گفت یه کیست ۴سانتی هم داری من اونموقع فهمیدم که کیست دارم

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

عزیزم من هیچ علائمی نداشتم حتی پریودیمم سر موقع بود و دقیق تا اینکه ازدواج کردم و ماه اول پریودم عقب ...

اگه کیست داشته باشی و حامله باشی بی بی منفی میزنه؟!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه کیست داشته باشی و حامله باشی بی بی منفی میزنه؟!

ن من اوایل منفی میشد یعنی ده روز از پریودیم گذشت بی بی زدم منفی بود بعد یه هفته دوباره زدم مثبت شد و رفتم سونو

ن من اوایل منفی میشد یعنی ده روز از پریودیم گذشت بی بی زدم منفی بود بعد یه هفته دوباره زدم مثبت شد و ...

من که ۲۰ روزه دوبار زدم بی چون و چرا زد منفی،البته رابطه محافظت شده هم داشتم،میترسم برم آزمایش،آخه عقدم

درد شدید درپریودی.جوش صورت.نامنظمی..

جوش رو که همیشه قبل پریودیم میزنم اینبارم زدم ولی نشدم تاریخ موعدم،۲۰ ۲۲ روزه پری نمیشم،دو سه روز پیش هم جوش زدم ولی هیچ که هیچ

من که ۲۰ روزه دوبار زدم بی چون و چرا زد منفی،البته رابطه محافظت شده هم داشتم،میترسم برم آزمایش،آخه ع ...

نه از هیچی نترس ان شالله هرچی دلت خاست بشه....اگه حامله بودی سقط نکنیااااا بعدش خیلی تو زندگیت خدایی نکرده بد میبینی ان شالله هرچی خیره پیش بیاد

نه از هیچی نترس ان شالله هرچی دلت خاست بشه....اگه حامله بودی سقط نکنیااااا بعدش خیلی تو زندگیت خدایی ...

دیگه کلافه شدم،آخه هنوز ۶ ماه هم نشده عقد کردیم،هنوز اول درسامم میخوام برم دانشگاه  

دیگه کلافه شدم،آخه هنوز ۶ ماه هم نشده عقد کردیم،هنوز اول درسامم میخوام برم دانشگاه    

من ۱۸ سالمه درسمم عالی بود ولی نخاستم برم دانشگاه...چون این روزا همش پارتی شده الانم که دیگه دارم زندگیمو میکنم

2823
2791
2779
2792