2777
2789
عنوان

خوب میشه!

51 بازدید | 9 پست

درمان تنبلی چشم که از سن ۵ سالگی شروع بشه نتیجه میده یه چشماش نزدیک ب دو شماره حدودا یک و نیم یک و ۷۵ یکیش هم نیم یا هفتاد و پنج صدم هم ضعیفه هم تنبل .دکتر عینک تجویز کرد عینکو همیشه میزنه نزدیک به یه شماره هم کلا خوب شده خداروشکر ولی میخوام بدونم چرا نگفت ببندین چشماشو !!!

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6317747/مائده-از-کجا-اونو-متوجه-شده-که-زهره-غزل-گریز-پا-هساحضار-حقیقت-داره?postId=186723583

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

مامانم ک پرسیده بود گفته بود ک لازم نیست ..میگم نکنه براش بد بشه خیلی دل اشوبم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه شک داری به توصیه دکترش یه جا دیگه هم ببرش 

یه تمریناتی هست تو نت برای رفع تنبلی چشم برو بخونسون 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

خب اگه شک داری به توصیه دکترش یه جا دیگه هم ببرش  یه تمریناتی هست تو نت برای رفع تنبلی چشم برو ...

اخه دیر نیست بعد یه سال ..اصولا دکترا اینجورن ک میگن دکترش کی بوده بعد میگن خب درست گفته .میخوام تجربه واقعی این جور ادما رو بدونم.

اخه دیر نیست بعد یه سال ..اصولا دکترا اینجورن ک میگن دکترش کی بوده بعد میگن خب درست گفته .میخوام تجر ...

اها من خودم تجربه ندارم 

الان تو حس میکنی بچه به بسته شدن چشم احتیاج داره؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

اها من خودم تجربه ندارم  الان تو حس میکنی بچه به بسته شدن چشم احتیاج داره؟

راستش همون اول کار چشمشو بستیم یعنی بابام اومد گفت دکتر گفته درحالی ک دکتر عینک ساز گفته بود ..تقریا یه هفته بستیم بعدش انحراف پیدا کرد بردیمش دکتر گفت کی گفت ببندین لازم نداره اگه لازم بود خودم میگفتم  پیش یه دکتر دیگه هم بردیم اونم همین حرفو زد الان خوبه چشماش بدون عینک میگه تار میبینم 

راستش همون اول کار چشمشو بستیم یعنی بابام اومد گفت دکتر گفته درحالی ک دکتر عینک ساز گفته بود ..تقریا ...

اها ، خب بستن رو دکتر اگه نگه لابد لازم نیست دیگه ، خودش یه اصولی داره بستن یه قلقایی داره. 

و چون جز ساده ترین اقداماته همه دکارا خودشون میدونن کجا لازمه و استفادش میکنن اگه ضرورت داسته باشه، حالا تو ک میگی دو تا دکتر گفتن نبند 

چشماش اگه تاره بردید بینایی سنجی اخیرا؟ 

اها ، خب بستن رو دکتر اگه نگه لابد لازم نیست دیگه ، خودش یه اصولی داره بستن یه قلقایی داره.  و ...

فردا میخوام‌ببرمش ..هر شیش ماه چکاپو مرتب میره 

دوروزه میگه با عینکم  یه چشمم تار میبینه نمیدونم چرا اخه ۷ صبح بلند میشه تا ۱۲ شب یکسره بیداره مامانم میگه واسه خستگیه  میره سر گوشی من  تازگیا ۸ ک من خوابم تا دو ساعت..میگم‌نکنه خدانکرده چشمش مشکلی پیدا کرده باشه اینجوری من میمیرم

فردا میخوام‌ببرمش ..هر شیش ماه چکاپو مرتب میره  دوروزه میگه با عینکم  یه چشمم تار میبینه ...

اخی عزیزم ، نگران نباش ، درست میشه انشالهه

دکترش اگه با تجربه هست خیالت راحت باشه 

تبلت و گوشی و اینا اگه گذاشتین تو دستش نورشونو کم کم کم کنید