2777
2789
عنوان

پرکاری تیرویید

1610 بازدید | 26 پست

کسی داره؟خطرناکه،علائمتون چیه ترسیدم یکم

من یه سال وهشت ماهه پریود نشدم،گفتن احتمالا ازامپول ضدبارداریه،کلی ازمایش وسونو که گفتن هورمون مردانه بالاس وپرکاری تیروییدکه جداگانه ازمایش بدم،توسونوهم نوشته بودن ای یودی دارم که پارسال درش اوردم بردم سونوبرگه رو،گفتن اشتباه تایپی بوده،ولی دکترم استرس دادگفت دروغ گفتن برات درنیاوردن ورفته بالا جابجاشده،نمیدونم الان غصه کدوم مشکلو بخورم....

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

همشون درست میشه

قرص تیرویید بخور .دکتر بنویسه

حالا عدد تیروییدت چنده؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی نگرانی به خودت راه نده ، بیماری رو همه دارن ، نوعش فرق میکنه 

منم مشکل تیروئید دارم اتفاقا امروز رفته بودم دکتر ، با اینکه یک ماه پیش ازمایش تیروئید داده بودم مجددا برام ازمایش نوشت ، علاوه بر اون سونوگرافی تیروئید هم نوشت که برم انجامش بدم 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
همشون درست میشه قرص تیرویید بخور .دکتر بنویسه حالا عدد تیروییدت چنده؟

واسه من ۶بود

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
همشون درست میشه قرص تیرویید بخور .دکتر بنویسه حالا عدد تیروییدت چنده؟

نمیدونم فقط همینوگفت،قرص فلوکونازول برای چیه؟

الکی نگرانی به خودت راه نده ، بیماری رو همه دارن ، نوعش فرق میکنه  منم مشکل تیروئید دارم ات ...

علایمت چیه؟ینی مشکل خیلی بزرگی نیس؟

نمیدونم فقط همینوگفت،قرص فلوکونازول برای چیه؟

تو گوگل نوشته برای باکتری و قارچ یا عفونت

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نرمالش چنده؟

زیر ۳/۵ فکر کنم نرماله

ولی بخوای باردار شی باید ب دو برسونیش

علایمت چیه؟ینی مشکل خیلی بزرگی نیس؟

مشکل که هست ، میگم سخت نگیر 

من ریزش مو دارم ، پشت سرم قسمت بالای گردنم درد میکنه ، جدیدا گردن و گلوم از قسمت بیرونی درد میکنه ، احساس میکنم ورم کرده

مشکل که هست ، میگم سخت نگیر  من ریزش مو دارم ، پشت سرم قسمت بالای گردنم درد میکنه ، جدیدا گ ...

دقیقا منم موهای بالای گردنم میریزه، پس نمیتونم تفموقورت بدم دردداره گلوم واس همون بوده؟گرگرفتگی داشتم چنبارتست گرفتم فک کردم باردارم

دقیقا منم موهای بالای گردنم میریزه، پس نمیتونم تفموقورت بدم دردداره گلوم واس همون بوده؟گرگرفتگی داشت ...

اگه مشکلاتت مثل منه برو دکتر برات سونو گرافی بنویسه 

اگه مشکلاتت مثل منه برو دکتر برات سونو گرافی بنویسه 

سونوهم داره تیرویید چه خوب،خیلی میترسم هم ازاون هم اینکه دستگاه جامونده باشه وباجراحی خارج کنن😏😔😔