2777
2789
به به😋😋

😁😁

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم

مجبوس رو اینجوری درست میکنم:

به تعداد اعضا خانواده مرغ رو توی روغن سرخ میکنم بعد از سرخ شدن مرغو میذارم کنار

دوتا پیاز متوسط رو خلالی میکنم با دو سه حبه سیر تو همون روغن سرخ میکنم وقتی طلایی طلایی شد ادویه هاشو اضافه میکنم(پودرکاری،فلفل،زردچوبه،دارچین،هل درسته و میخک درسته)بعدش‌ سه چهارتا گوجه نگینی خورد میکنم و میریزم روش یه تفت که خورد مرغا رو برمیگردونم تو مواد و به اندازه ای که برای کته آب میریزیم به مرغا آب اضافه میکنیم(یه ته استکان بیشتر از میزان آب کته آب میریزیم برای اینکه مثژمان پخت مرغ طبیعتا مقداری از آبش تبخیر میشه)

بهش یه ساعت زمان میدیم وقتی تقریبا پخت برنجمون رو که قبلا خیس کردیم و آبشو خالی کردیم به مرغا اضافه میکنیم

زیرشو زیاد میکنیم با در باز بجوشه تا آبش تبخیر شه

بعدم که دمکنی میذاریم و زیرشو کم میکنیم تا دم بکشه

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻
مرسی بابت توضیحات کاملت😍بنظر خوشمزه میاد😋

خواهش میکنم

آره خیلی خوشمزه اس

مثل استانبولی خودمونه منتها یکم پر ملات تر

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻