2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 34 پست
منم همینم با این تفاوت که خواستگار عالی داشتم ولی بچه بودم حالیم نبود

ای جونم اشکال نداره عزیزم، انشالله خدا باز سر راهت قرار میده غصه نخور😊

واسه من واقعا موردای جالبی نبودن، اگه ازدواج هم میکردم واقعا ی زندگی خیلی خیلی معمولی بنظرم در انتظارم بود واسه این قبول نکردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا هر وقت! حالا اونا خودشون شوهر کردن چه گلی به سرشون زدن که تو نزدی؟  ازدواج کردن مهم نیست، ب ...

منم همینو میگم بنظر منم فعلا زوده واسم، بعد واقعا ازدواج مسئله ای نیست که آدم بخواد عجله کنه، چی بگم والا مردم به همه چی کار دارن😁

ای جونم اشکال نداره عزیزم، انشالله خدا باز سر راهت قرار میده غصه نخور😊 واسه من واقعا موردای جالبی ...

من اصن نمیدونم چم بوده.....الان که فکر میکنم میخوام کله مو بکوبم توی دیوار...مثلا یکیشون ملاکش چادر بود..همه چیزش عااالیییی....من دیوونه پامو تکی یه کفش کردم که عمرا چادر سر کنم😂😂😂😋

من اصن نمیدونم چم بوده.....الان که فکر میکنم میخوام کله مو بکوبم توی دیوار...مثلا یکیشون ملاکش چادر ...

خب عزیزم توام مهمی دیگه، اینکه بخواد طرف پوششت رو تغییر بده بنظرم جالب نیس

منم همینو میگم بنظر منم فعلا زوده واسم، بعد واقعا ازدواج مسئله ای نیست که آدم بخواد عجله کنه، چی بگم ...

ببین من نمیگم زوده، میگم سنی نداری که بخوای بشینی زانوی غم بغل بگیری که ای وای چکار کنم! 

اگر خواستگار خوب بیاد نباید بگی من برام زوده، باید بهش فکر کنی

اما اگر هم نیومد اهمیت نده

از قدیم گفتن دهن همه چیو میشه بست جز دهن فک و فامیل و مردم

خب عزیزم توام مهمی دیگه، اینکه بخواد طرف پوششت رو تغییر بده بنظرم جالب نیس

دقیقا منم همینجکر فکر میکردم....ولی الان میبینم کسایی میان نصف شرایط اونو ندارن ولی هزار تا دستور دیگه دارن😂به نظرم ادم باید توی بعضی چیزا کوتاه بیاد تا بعضی چیزارو بدست بیاره.قبلا اینطور فکر نمیکردم