2777
2789
عزیزم کلسیفیکاسیون یعنی چی

نمیدونم اینو

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسپرم ضفر

اره ممکنه.متاسفانه

هر چی زودتر بره دکتر ب نفعشه

حالا یه چیز بگم در کنار عمل و داروهای تقویتی دکتر

میگن گیاه خرنوب خیلی کمک میکنه

جوشوندش

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بله ممکنه ما یکی از اقواممون تحرک اسپرمش و تعدادش صفر بود ولی با طب سنتی توی سه ماه در حد نرمال شد

چی مصرف کرد

راستی عملش بدون درد و سبکه

اذیت نمیشه خیالت راحت

دکتر اراسته 

داخل مرکز ابن سینا تهران خیلی خوبه

یه دکتر طب سنتی هست توی شهر آمل اسمش عطار سیاهی کارش فوق العاده من الان میخوام شوهرمو پیش ایشون ببرم شوهر خواهرم تحرک اسپرمش واریکوسل داشت صفر بود ولی طی 3 ماه در حد نرمال شد و الان یه پسر گوگولی دارن(اینو گفتم واسه اونایی که از قرص و درمان شیمیایی متنفرن) و واقعا کارشون حرف نداره(یه خورده خرجش بالاس

چی مصرف کرد

خیلی چیزای گیاهی مصرف می‌کرد همه داروهای گیاهی هم عطار خودش درست می‌کرد و خیلی خرجش بالاس اسم عطار هم سیاهی، تو اینستا بزنین، یار دیار هند عطار سیاهی بالا میاره