2777
2789
عنوان

پشیمونی؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 69 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مردا اخه یه هفته دووم نمیارن مثه کش تومبون میمونن ولشون کنی میوفتن میرن با یکی دیگه  حالا تو م ...

بچه بدن هم ولی بعد جدا شدن باید ی جای داشته باشی ن بری جای از اونجا بدتر

بعد طلاق کدوم گور بریم اگ بچه ندان چی

الان که بچه مال توا. این از این.شوهرت شک نکن چند وقت بعدش میره دنبال زن گرفتن بچت براش میشه مزاحم میگه نمیخوامش. بعد طلاقم برو دنبال کار. ماشالله ۲۴ سالته میتونی کارای خونگی انجام بدی اینترنتی بفروشی یا برای مغازه ها بفرستی. یا اگه پول داری یه فروشگاهی برای خودت راه بندازی یا اگه علمی داری بری سر کار. کار کنی با اعصاب راحت بهتره یا بشینی کنج خونه با شکنجه روحی و عذاب؟

الان که بچه مال توا. این از این.شوهرت شک نکن چند وقت بعدش میره دنبال زن گرفتن بچت براش میشه مزاحم می ...

من خونه خانوادم بزور میرم مهمانی حالا جدا بشم بخدا شرایطشو ندارم

من خونه خانوادم بزور میرم مهمانی حالا جدا بشم بخدا شرایطشو ندارم

فعلا چون میتونی تحمل کنی میگی اینو. سنی هم نداری یکم که بزرگتر بشی اگه از زندگیت راضی نباشی حاضری گوشه خیابون بخوابی اما طلاق بگیری. چرا خونوادت ازت حمایت نمیکنن؟؟؟

فعلا چون میتونی تحمل کنی میگی اینو. سنی هم نداری یکم که بزرگتر بشی اگه از زندگیت راضی نباشی حاضری گو ...

حمایت میکنن ولی جدا ک بشی دیگ رفتارشون عوض میشه وقتیم بچه داری دیگ وبال اونا بشه بدتر . نبری بچه رو هم دوام نمیاری . 

2790
2778
2791
2779
2792