2777
2789
عنوان

پشیمونی؟؟!

683 بازدید | 69 پست

سلام خانما کیا از ازدواجشون پشیمونن و دوست دارن ب عقب برگردن اگ شمام اینجورین پس چکار کنیم که این حساسو نداشته باشیم . هر چند بسته به شرایط زندگیمون داره که ببینم چجوریاس از سرخوشی این پشیمانی یا از ناچاری و مشکلات. فقط میخام بدونم چجور با این احساس مبارزه کنیم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم مث شمام . ولی خیلی سخته نابود میشیم

من اولای عروسیم داشتم دیوونه میشدم ولی چاره ای نیست من تاپایان طلاق رفتم نشد که نشد هر راهی میرفتم برا جدا شدن نمیشد انگار قسمتم بود باهاش بمونم 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
آدم پیرمیشه وقتی دلت خوش نباشه کاش مید برگردم به ده سال قبل..الان تمام فکرو ذکرم خوشبختی وآینده پسرک ...

منم همین حرفو دارم ب عقب برگشتن . خاستم بدونم چند نفر مث من هس . منم واسه بچم فقط تحمل میکنم

نمیدونم. ولی من خودم کردم ک لعنت بر خودم باد 

منم دقیقا خودم کردم ایقد خاستگاری خوب داشتم گند زدم به همه چی با انتخابم 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
منم همین حرفو دارم ب عقب برگشتن . خاستم بدونم چند نفر مث من هس . منم واسه بچم فقط تحمل میکنم

درسته که داریم واسه بچه تحمل میکنیم ولی فردا روزی که بزرگ بشن وبفهمن میگن میخواستی تحمل نکنی اونوقته که دنیاروسرت خراب میشه‌.دیدم که میگم

حیف عشقی که باتوحرومم شد..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز