2777
2789
عنوان

سن حاملگی

155 بازدید | 18 پست

سلام دوستان میخاستم بپرسم سن دقیق حاملگی براساس پریودیه یا سونو؟؟ آخه من الان هجده هفتمه اما سونو میگه نوزده هفته ام....؟؟ چرا یم هفته جلوترم؟ کدوم دقیق تره زایمان براساس کدومه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای زایمان .متغیر هستش..مثلا واس من اولین سنو گفت۳مهر،دفعه بعد زد ۲۵شهریور،یه بارم بچم اومد پایین رفتم سنو زد ۲۲ شهریور..در صورتی که روز ۱۱شهریور زایمان کردم😂

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
یکی ع دوستام تو ۱۵سالگیی حاملع شد اللنم بچش یک سالشع

به سلامتی..نکته ای که ربط به سوال اسی داشته باشه چی بود😐😁

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
سزارین یا طبیعی؟

درد طبیعی رو کشیدم ولی نتونستم .بچم داشت خفه میشد سزارین شدم

وای واقعااااا چه جالببببب

باورکن..واس همین میگم واس زایمان ماه مهمه نه روز

مثلا همین که بدونی حوالای ۱۰مهر زایمان میکنی  کافیه

الهی عزیزمممم

فدات شم عزیزم..حاملگی دوران پیچیده ای هستش

انشالا بار شیشت رو صحیح و سالم و به موقع زمین بزاری

باورکن..واس همین میگم واس زایمان ماه مهمه نه روز مثلا همین که بدونی حوالای ۱۰مهر زایمان میکنی  ...

اخه نمیدونم شهریوری میشه یا مهرماهی...سونو میگه شهریور ...پریود میگه مهر ...

به سلامتی..نکته ای که ربط به سوال اسی داشته باشه چی بود😐😁

میگ سن دقیق حاملگی بر اساس چیه منم تنها چیزی ک تو ذهنم بود گفتم نمیدونم😂😂😂

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!